miercuri, ianuarie 1

Horoscop TAUR 2014 :)


ORACOLSCOP
 

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal

EVENIMENTE
Media
Carti, reviste si altele
Filme
Concerte
Cursuri
Conferinte
Tabere, excursii
AstroCafe
Ne place
Targuri
Harta Vietii- Arhiva
Eco/Bio
Campanii
 










Curs valutar banci






Horoscop valabil pentru anul 2014
» Arhiva horoscop anual
2014 este anul marilor bilanturi si decizii in ce priveste relatiile, parteneriatele, dar si imaginea sociala si faima. Schimbarile majore vizeaza, insa, si zona convingerilor, a evolutiei, studiilor inalte si cunoasterii spirituale. Segmentul muncii este destul de dinamic, mai ales in prima parte  anului, fiind dinamic, cu mult efort, uneori cu stagnare, alteori cu schimbari mari, dar cu rezultate pe masura.
Responsabilitate si Autenticitate- Lectiile lui Saturn 
Saturn se afla, inca din 2012, in Scorpion, activand segmentul relatiei conjugale, al parteneriatelor oficiale si imaginii sociale. Asadar, te-ai obisnuit oarecum cu probele sale si cu rezistenta pe care tinzi sa o opui oricarei schimbari sau stagnari.
Cu Saturn in Scorpion, mariajul este supus testelor si e posibil ca in cazul multor Tauri sa existe deja tensiuni sau o anumita raceala intre ei si partenerii lor de viata. Este o perioada in care iti pui intrebari serioase in ce priveste drumul in doi, te repozitionezi fata de relatie si fata de celalalt, iar pentru asta ai nevoie de spatiu si mai ales de timp. Saturn este in afinitate cu timpul, de aceea, una din lectiile pe care le invatam ori de cate ori Saturn trece printr-un segment anume de viata, este sa avem rabdare, sa dam timp lucrurilor sa se aseze, sa asteptam exact cat e nevoie. Dupa ce ni se vor fi revelat toate cele necesare pentru a lua deciziile optime, mature, atunci abia vom recunoaste momentul prielnic pentru actiune. Pana atunci, putem doar sa stam, sa asteptam si, in acest timp, sa schimbam la noi ce e nevoie, sa renuntam la unele orgolii si la masti inutile, sa fim pregatiti sa ne asumam responsabilitatea alegerilor si a tot ceea ce cream in viata noastra.
Relatiile de afaceri sunt, in egala masura, supuse probelor timpului, „cutremurelor” si tensiunilor. Ele vor fi triate in acest an. Si pana acum au fost, insa poate mai mult la nivel de intentie. De data aceasta, esti gata sa treci la actiune si sa faci ordine, mai ales ca-ti devine mult mai clar ce vrei sa faci, cu cine, cum, in ce context.
Schimbarile neasteptate
Uranus se afla inca din 2011, in Berbec, in casa a XII-a a horoscopului general, iar anul acesta poate declansa o intensa dorinta de schimbare, avand in vede ca reprezinta unul din bratele crucii cardinale care se va forma in prima jumatate a anului. In cazul tau, schimbarile vizeaza setul de convingeri si credinte, profesorii, ghizii, sursele de informare, visele si aspiratiile, cunostintele, relatiile cu imediata vecinatate, dar si studiile, documentele, actele oficiale, contractele. Asadar, in aceste segmente de viata si in ce priveste statusul intelectual si nivelul de evolutie spirituala si emancipare, vei trece pri tot felul de transformari si reconfigurari rapide, schimbari de viziune, de drum, de perceptie.
Tot ce ai de facut este sa fii flexibil, sa te adaptezi din mers si sa intelegi, dincolo de realitatea aparenta, la nivel ceva mai profund, ce se intampla, la ce-ti folosesc toate si care este rostul experientelor traite. Apoi, e necesar sa te deschizi si mai mult catre latura nevazuta si nepalpabila a lumii si vietii, spre a primi mesajele si ghidarea de care ai nevoie, mai ales ca acestea par sa vina mereu pe cai nonconformiste, inedite, neasteptate, avand caracter de surpriza. Probabil vor fi si incercari, sau vei fi nevoit sa te confrunti cu consecintele unor alegeri demult facute, insa vor fi si rasturnari favorabile de situatie, prin ajutor providential, dar divin, ghidare interioara.
Miscare. Expansiune. Armonie in casa sufletului
Jupiter ramane, pana in iulie, in casa a III-a astrologica, in Rac. Prin urmare, atentia si energia ta par sa fie indreptate cu precadere spre relatii, comunicare, schimb de informatii, promovare, activitati care presupun folosirea mijloacelor de comunicare rapida (telefon, laptop, tableta etc), redactarea unor texte, transmiterea unor mesaje prin intermediul unei platforme electronice… De asemenea, ai parte de multa miscare, de numeroase deplasari scurte, de discutii cu rol clarificator in relatii, de invatare, studiu si documentare.
Din 16 iulie, Jupiter se muta in Leu pentru un an de zile, anuntand ca e momentul sa-ti schimbi prioritatile si sa acorzi mai mare atentie spatiului in care locuiesti, caminului, averii, si mai ales familiei. In a doua parte a anului poti face demersuri pentru a-ti extinde gospodaria, pentru a te muta intr-un spatiu mai generos si chiar pentru a-ti largi familia prin aparitia unui nou membru. E posibil ca roadele concrete sa fie culese cu precadere in 2015, insa demersurile facute acum sunt necesare, utile si roditoare.
Jupiter in Leu te va ajuta si sa privesti cu mai multa seninatate trecutul, sa te impaci cu el, sa te detasezi de o serie de povesti pe care le-ai carat cu tine ani de zile, sa ierti mai usor si sa stabilesti niste legaturi bazate pe generozitate si bucurie, cu membrii familiei. In orice caz,  munca asta cu sinele este binevenita si generatoare de posibilitati noi de crestere, prin renuntarea la orgoliu si rigiditate.
Transformarea constiintei
Pluto e instalat pentru foarte multi ani in Capricorn, asadar isi pastreaza pozitia. In plus, Pluto ia parte la aspecte si configuratii astrologige puternic transformatoare, si in acest an. In cazul tau, transformarile tin de convingeri, viziune, credinta, gandire superioara, evolutie spirituala, intelegere a vietii dincolo de aparente, prioritati, dorinte, aspiratii, pregatire profesionala. Totul se schimba in aceste privinte. Treci la un alt nivel de constienta.
Probabil ca deja te simti ca intr-un malaxor, cel putin de prin 2012 cand a inceput sirul celor 7 cuadraturi Uranus-Pluto si ai inceput deja sa schimbi multe in interior si in raportarea la viata si lume. Schimbarea aceasta continua, insa e posibil sa fie ceva mai intensa, cu sfaramarea iluziilor una cate una, mai ales in prima jumatate a anului. Nu e exclus sa schimbi complet directia in anumite privinte. Unele dorinte care mai ieri ti se pareau potrivite, acum nu mai au nicio valoare, iar altele, de alta natura, le iau locul. Calatoriile au iz de curiozitate spirituala si cautare a unor semne si informatii care sa te ajute in drumul spre tine si spre Dumnezeu. La fel si cartile, cursurile la care participi, sau orice alta forma de cunoastere si documentare.
IUBIRE SI RELATII
Anul 2014 ti-a pregatit un bagaj complex de experiente in aceasta zona de viata. E timpul sa-ti regandesti pozitia intr-o relatie, sa pui capat unor dureri persistente, sa te vindeci de o serie de asteptari si judecati pe care le-ai tot proiectat asupra partenerului si asupra relatiilor in general. Renunti la concepte vechi care ti-ai provocat durere si ai sansa sa imbratisezi o noua viziune, chiar daca acest proces implica un final relational. Asadar, e vremea curateniei, mai ales interioare, dar si relationale. E vremea sa-ti sondezi sufletul, inima si mintea, sa afli nivelul de profunzime pana la care esti dispus sa te implici intr-o relatie, sa descoperi adevaratul sens al drumului in doi, sa te debarasezi de o serie de prejudecati, temeri si inhibitii.
Vor fi provocari suficiente, insa acestea te vor ajuta sa ajungi tot mai profund in fiinta ta si sa descoperi cu tot mai multa claritate, ca adevarata iubire pe care o poti simti este mai intai fata de tine, din tine, si apoi de la celalalt. Ca numai daruind, poti primi, si ca e inutil sa astepti ca celalalt sa-ti satisfaca nevoile.
Pentru Taurii singuri vor fi destule oportunitati de a cunoaste oameni speciali, care sa-si faca loc in viata lor si sa-i insoteasca in calatoria inimii. Cu alte cuvinte, cu cat esti mai deschis, mai pregatit sa primesti, cu atat mai multa usurinta vei experimenta in plan relational.
SANATATE si VITALITATE
Daca vor exista dezechilibre in ce priveste sanatatea si vitalitatea, acestea se vor datora in special exceselor si auto-indulgentei. Metabolismul poate fi mai lenes, prin urmare e important sa optezi pentru o dieta cat mai usoara insotita de momente suficiente de relaxare, dar si de exercitii fizice. Prima parte a anului poate aduce tulburari in zona rinichilor, dar si agitatie, insomnii sau oscilatii ale tensiunii arteriale. Pe de alta parte, schimbarile majore care au loc in acest an te solicita foarte mult la nivel psiho-emotional, prin urmare sunt utile si exercitiile de echilibrare energetica si metodele de relaxare pe care le consideri potrivite. Sa nu uitam insa ca pentru Tauri e esential sa se afle cat mai mult in natura, in contact cu pamantul. Asta ii echilibreaza si le reda vitalitatea.
CARIERA si OPORTUNITATI
Probabil ca prima jumatate a anului va fi destul de incarcata, provocatoare, cu multa confuzie, efort si munca, cu intarzieri si tensiuni. Este perioada in care, stand pe loc, ai ocazia sa vezi lucrurile dintr-o perspectiva mai inalta, intr-un context mai larg, astfel incat sa-ti devina clar ce schimbari ai de facut.
Sunt posibile schimbari radicale de macaz in ce priveste profesia si cariera, odata cu venirea toamnei, mai exact din octombrie incepand. Aceasta este perioada oportunitatilor, a culegerii roadelor eforturilor de pana atunci. Este un moment de renastere, de start nou in cariera, cu pasiune, incredere si entuziasm. Pana atunci, e recomandat sa fii atent la derularea evenimentelor, sa privesti dincolo de ele, sa fii atent la ce simti si ce te tine pe loc.
BANI, PROSPERITATE
Pe acest palier, nu vor fi schimbari majore, cel putin in prima parte a anului. Aceasta este perioada in care e recomandat sa fii prudent in toate demersurile finaciare, tranzactiile si afacerile in care esti deja implicat. E necesara si ai suportul necesar pentru o mai buna organizare si disciplina, astfel incat sa eviti pierderile si destabilizarea.
De munca nu duci lipsa, mai ales pana in iulie e posibil sa ai sentimentul ca muncesti mai mult decat merita, insa ai rabdare pentru ca roadele vor veni in toamna si vei putea misca lucrurile cu mai mult spor si eficienta.
Si pentru ca prosperitate inseamna, pentru tine, stabilitate, siguranta si confort, vei lucra la imbunatatirea acestora, in mediul familial si casnic. Tot a doua parte a anului este benefica din acest punct de vedere, aceasta fiind perioada propice pentru cresterea confortului. Fie ca doresti sa achizitionezi o locuinta noua, sa vinzi o proprietate sau sa renovezi locul in care stai acum, acum sunt binevenite astfel de initiative. Indiferent de piedicile intalnite pe drum, ramai perseverent si rabdator, pentru ca mereu vei gasi solutiile potrivite si posibilitatile optime, chiar daca nu la momentul asteptat si prevazut de tine.
Un 2014 pe masura maretiei inimii tale!
Nicoleta Svârlefus

Niciun comentariu: