marți, aprilie 12

Magnolie in dar


Pe strada unde se asculta povestile Lizei... in fiecare seara, in liniste si cu zambete pana la urechi, a inflorit o magnolie.

Fotografia este un dar pentru sufletul cald, copilaros si rasfatat al scriitoarei, ce asteapta cu emotie si dooor si nerabdare si tremur ca povestile sa prinda viata.

Liza este vrajita de frumusetea magnoliei. Isi aminteste cu drag de cea din curtea facultatii, ce o anunta in fiecare primavara ca in curand va sosi ziua ei. :)

un suflet

in fiecare dimineata isi priveste sufletul. deschide usa mica, si priveste. este suficienta lumina. are grija sa-l hraneasca. cu ce? in primul rand incredere. apoi, cuvinte magice, bucurii si vise. zambeste. e ca atunci cand isi hranea papusile. cat de departe - si totusi atat de aproape - este copilaria. cati isi mai amintesc de ea? ea inca o traieste in anumite momente.
printre perdele observa ca totul este bine aranjat, fiecare la locul sau.
poate va scrie un roman. poate va locui intr-o casa alba. poate va manca nectar si va deveni foarte frumoasa. poate ii vor creste aripi si va calatori in lume. poate va avea prunci veseli si blanzi.