duminică, noiembrie 24

Cu mine si despre mine

Ieri a fost o zi binecuvantata.
Trezindu-ma cu greu, band o cafea pe fuga, am plecat spre targul de carte Gaudeamus.  Soferii cu masini fitoase depasesc si se cred interesanti. Cei de Arges conduc groaznic, infiorator.... nu dau semnal, considera ca si-au luat sosele si strazi.:)
La Editura Cununi de Stele, prietena mea (cred ca asta imi doresc sa se intample, cu toate ca mi-a fost alaturi in muuuuulte situatii fericite sau mai putin fericite) Carmen Musat Coman si-a lansat a patra carte scrisa de ea, "Cum s-a facut de-am plecat de-acasa", dupa "Cums-a facut de numi-am batut copilul", "Cum s-a fcaut de am ramas fata batrana", "Cum s-a facut de am ramas la cratita". a fost atat de frumoooos! Am cunoscut oameni frumosi... Teodora Massini, Adriana Nedelea de la Realitatea. :)
Apoi, am fost la o lansare cu fast si invitati de vaza (Grigore Lese, Nicolae Constantinescu, Alex Stefanescu) a unui volum de basme al domnului Petre Craciun (sper ca intr-o zi sa ma ajute sa public la editura Zorio). 
Pe seara, am mers la teatrul Nottara cu un proiect despre teatru al liceenilor. Am vizionat piesa "Un pic prea intim", cu o distributie de exceptie: Catrinel Dumitrescu, Andi Vasiliu, Dan Bordeianu. Voi reveni cu detalii despre aceasta piesa.:)
La intoarcere am discutat cu un om tare drag, pe care il chinui fara sa-mi doresc asta! Stiti ca un defect major al meu este lipsa rabdarii. Am vrut sa sar peste anumite etape (pentru ca imi doresc sa ne fiebine, sa ne rasfatam si sa ne descoperim) dar nu am avut curajul de a merge pana la capat. Mi-a fost teama! Eu vreau sa se intample totul repede! Daca as putea sa am un copil saptamana viitoare ar fi divin! Daca as putea sa ma casatoresc maine, ar fi superb! Daca s-ar putea sa fac trei ateliere pentru copii pe zi si sa scriu o carte cu zece povesti ar fi miraculos! :) 
Insa, imi este teama.... si am tendinta de a da bir cu fugitii... de a fugi intr-o tara departe de aici... de a trai intr-o lume a mea... :)
Ma simt neputincioasa si nesigura.... desi am colege care si-au cunoscut sotul la matrimoniale si au plecat dupa o luna in Canada la capatul lumii, fara a se mai gandi ca le va fi rau! :)
Numai cine risca, are sanse sa castige! :)