luni, mai 26

Zeita Fluture


Zeita amerindiana Fecioara Fluture e alaturi de noi. E vorba de transformare si faptul ca in aceasta perioada experimentam transformari puternice care vor aduce in viata noastra multe binecuvantari.
ACUM simtim cum se misca o cheita in interiorul nostru, cum ceva, ce inca nu stim, se va schimba. E sentimentul ca "se pregateste ceva", e pregatirea transformarii, e pregatirea ZBORULUI.

Zeita Fecioara Fluture e zeita care ne ajuta sa iesim din orice situatie care ne blocheaza, care ne tine pe loc, e cea care aduce deschidere, inflorire si ne tine de mana pe perioada tranzitiei si schimbarii care nu este una usoara. E important sa ii dai acum toate grijile ei, sa nu te mai intrebi in aceasta perioada tulbure, daca viitorul e sigur pentru ca ea iti spune ca totul face parte din viata: nastere, moarte, renastere. Ea iti spune ca daca vrei ca NOUL (noi dorinte, noi realizari, o noua viata) sa se nasca e important, crucial, sa renunti la ce e vechi.

Lasa bagajele, relatiile, gandurile, TRECUTUL sa plece, da-i drumul. Aceste schimbari, acest proces ar trebui sarbatorit si nu sa iti fie frica de el. Imbratiseaza, binecuvanteaza, accepta si da-i drumul vechiului pentru ca noul sa poata intra in viata ta. Acum e un FINAL, acum se incheie multe in viata ta, da-le voie sa se incheie, altceva mai frumos, mai minunat te asteapta. Aceasta zeita minunata iti face aparitia in viata ta si te ajuta prin cadouri, viziuni si experiente care te trezesc. Ea iti aduce lumina, bucurie si intelepciune desi in prima faza s-ar putea sa te superi pe experientele pe care ea ti le aduce.

Fluturele e un simbol puternic si e foarte important sa vedeti ce inseamna EL pentru voi, ce a adus in viata voastra.

Pregateste-te de ZBOR!

Asa sa fie si asa este.


Visul meu.... pentru anul acesta


COLECTIA FLORIENNE 2014....

Am suferit suficient... mi-a fost distrus sufletul, dar stiu ca dupa  doi ani si jumatate de chin... va ies soarele si pentru mine... am stat destul la coada.... poate chiar apuc inainte cu voia Ta, Doamne.... Tu stii cat am fost de umilita de o familie intreaga... Tu stii adevarul in tot ce s-a intamplat....