luni, februarie 27

Simt cum se scurge viata din mine

Ma dor oasele... ma doare pielea... corzile vocale refuza sa mai emita sunte.... am o febra interioara.... frisoane puternice...

Scriu cu greu si imi doresc o saptamana de concediu medical in care sa ma refac....

Ieri am fost la teatru.... Ich clovn, la Independent 84, o piesa de teatru inspirata din viata reala a unor studenti, originari din Moldova pitoreasca, care incearca sa faca bani si sa isi contureze un viitor plecand in afara: Berlin, apoi Londra. Este o lectie de viata... despre prietenie, despre relatia parinte-copil (unul din personaje este controlat de parinti si la 25 de ani), despre relatiile de iubire, despre importanta studiilor. Andra, care terminase facultatea de regie film in Bucuresti, a plecat la un master in Anglia, vrand sa uite complet de acest oras cenusiu timp de un an. Spunea ca in facultate a invatat doua lucruri: sa pari desteapta si sa incerci sa fii deosebita, sa faci lucruri interesante.

Piesa de teatru este prima dintr-o serie ce va lua avant prin participarea oamenilor de rand (inclusiv eu care m-am inscris, dar am fost nevoita sa renunt din cauza programului super aglomerat pe care il am) la cursul "Scrie despre tine" sustinut chiar de regizoarea piesei - Vera Ion si unul din actori, Sorin Poama. Sunt tineri, frumosi, energici.

O saptamana minunata!