luni, ianuarie 8

Despre mine

Uneori e atât de greu, aproape imposibil să găsesc timp pentru mine! De când am intrat în vacanță, micuții sunt coadă după mine.Nici la baie nu pot singură! 
Așa aș avea nevoie de cineva să mă ajute! Ieri, soțul se uita pe geam și la blocul din față, mama unui prieten îi făcea curat în casă. Mă întreabă:
- Cum o fi să vină mama să  îți facă ordine, să îți spele geamurile, etc?
Eu nu vreau asta. Îmi doresc doar să îi supravegheze, să se ocupe de ei câteva ore pentru a putea să scriu sau să citesc în voie. O zi pe săptâmână sau la două săptămâni! 
Am obosit! Teribil!
Prima săptămână din noul an am dormit mult. Au căzut planurile mele de a citi și a scrie până în zori. Pur și simplu nu am putut. Am profitat de vacanță și am dormit. Și de faptul că au fost sărbători și am avut motiv să nu spăl, să nu fac treabă, ce mai în sus și în sus.
Dar gata!
Vreau să am un an prosper, în care să fiu utilă și să mă ocup de micuții mei talentați! (Ana desenează minunat și este atât de concentrată când face asta. Horia e pasionat de sport, dar și de cărți. Este foarte atent și tocmai a învățat să spună La revedere! Hahahaha) 

Sfântul Ioan Botezătorul

La mulți ani minunați, senini, lini și buni, cu sănătate și multă înțelepciune, micul meu Horia Ioanid! 
Să nu îți pierzi bucuria și zâmbetul! Te iubim enorm! Ana, te adoră!
Îți doresc să ai o viață minunată, să ajungi OM MARE, SENIN, BUN ȘI BLÂND, ISTEȚ ȘI ÎNȚELEPT!
Ești o minune, o comoară, un înger!