duminică, septembrie 15

Doare al naibii de rau, Doamne

Ma straduiesc sa acord atentie, sa daruiesc iubire sub multiplele ei forme si culori, si TROSC! Constat ca insemn un zero barat pentru un om pe care mi-l doresc alaturi la bine si la rau pentru o viata, pentru o batranete frumoasa si linistita! Doare al naibii de rau!

Din dragoste de Roma

Film pe HBO.

Cu Alec Baldwin, Penelope Cruz si Woody Allen.

Pentru frumusetea Romei, acest oras este vizitat de diverse cupluri... :) Este o comedie usoara despre viata, iubire, destin, alegeri... :)

Fata de pe pod

Film pe Cinemax. Orele 21. :) "Fata de pe pod".... cu Vanessa Paradis. Film frantuzesc, care incepe prin povestea unei tinere de 22 de ani fara 2 luni, care nu are noroc in dragoste. Spune ca trage mereu biletul necastigator, ca si cum ar fi facut pact cu ghinionul. Se urca pe un pod si asteapta sa sara. Apare un barbat de vreo 40 de ani, care ii spune ca pare foarte trista. Ea ii explica despre faptul ca nu are noroc si sare. Barbatul sare dupa ea. Ajung la spital cu hipotermie. El ii demonstreaza tinerei ca norocul exista. Ia 3 bucati de zahar si ii arata cum musca vine spre dulce. Asa este si cu norocul. II propune sa fie model pentru aruncarea de cutite.... la circ. Se creaza o empatie puternica intre cei doi. Tanara tot cauta barbatul vietii ei. Are relatii cu diferiti barbati. Il paraseste pe circar pentru un tanr grec. Ajunge in Grecia, unde este abandonata. Discuta telepatic cu barbatul care ii aratase ca este norocoasa, castigand la cazinou. Acesta era in Turcia, unde vindea bilete extrase de papagali. S-au regasit intr-un final.... :) pe un pod, unde barbatul voia sa se arunce, dezamagit de viata. :)