marți, noiembrie 2

recunostinta...

din recunostinta, ma lovesc de un gand de admiratie.

admir viata cu tot ce imi aduce zilnic si imi arata, iar eu vad si simt si miros, pentru ca sunt sanatoasa. multumesc vietii ca am sansa sa fac ceea ce mi-am dorit de cand eram mica: sa educ copii, care vreau sa cred ca vor deveni oameni buni si sinceri, in primul rand cu ei. sa nu se minta ca sunt fericiti, cand de fapt nu sunt.

multumesc ca am sansa de a cunoaste oameni minunati, care scormonesc si scot din mine talentul si ce am bun. multumesc celor care-mi spun ca invata ceva din postarile de pe acest blog. multumesc celor care, prin incapatanarea lor m-au determinat sa merg la n surse si sa invat din nou cum sta treaba cu biologia. multumesc celor care au aparut in viata mea pentru a descoperi ca au venit doar pentru a-mi rezolva anumite probleme cu trecutul, ca aveau caracter asemanator tatalui meu si ma faceau sa sufar enorm. m-am tratat si am evoluat, si am putut sa vad cu adevarat frumusetea in oamenii cu adevarat frumosi sau sincer frumosi. multumesc celor care ma determina sa-mi pun semne de intrebare despre ce este prietenia si daca mai exista.
sunt recunoascatoare oamenilor ce ma incurajeaza sa cred ca pot si ca am potential pentru a -mi implini visele.

sunt recunoscatoare omului care a avut rabdare cu mine ani...

candva, construisem o casa din vise. apoi, am cladit alta din bete din chibrit. in curand, voi construi casa alba, cu geamuri largi, pe unde va intra dragostea, veselia, zambetul, increderea, si bucuria care va zari o FAMILIE FERICITA!

zi haioasa si ganduri smerite


Vreau sa fiu haioasa.

Azi. Doar azi. Sau macar azi.

Asa ca...imi doresc sa merg la Londra sa vad podul Brooklyn.

Vreau sa am o vila, in loc de cele 4 camere ale inimii.

Vreau sa fiu daltonista dar sa vad verdele verde.

Vreau sa plang si din ochi sa-mi curga inimioare.

Vreau sa rad si pe maneca camasii sa iasa bani.

Imbratisari haioase pentru un om ce-mi place.(omul ce-mi place este fiecare cititor cu ganduri bune al acestui blog).