duminică, martie 25

Boala... rugaminte arzatoare.... emotie

Internetul mi-a facut figuri toata ziua. De fapt calculatorul... nu stiu..asa m-am plictisit de toate. Am avut o stare de ameteala si slabiciune. Mi se cer prea multe... incerc sa fiu puternica...

Acum cateva minute, deschizand mailul, am gasit un mesaj cutremurator la comentariile blogului. Mi-as dori sa am posibilitatea de a face mai mult... de a salva vieti... de a reda zambete.... NU POT, fir-ar sa fie. Insa, ajut cum pot. Sper ca strigatul sa fie auzit.... si sa aiba ecou.....


Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Seara de ieri

Seara petrecuta in compania fimelor... "Mananca, roaga-te, iubeste" si "Il vei intalni pe strainul visurilor tale" in regia lui Woody Allen. Interesant cel de-al doilea... ideea ca uneori iluziile fac mai mult decat medicamentele este de retinut... :)

Noapte in compania lecturii.... simt ca timpul nu-mi ajunge sa citesc si sa sa fiu acolo unde imi doresc.

Ma doare cand vad atatia oameni trist si deprimati si fara vise in jurul meu... se plang ca nu au motivatie sa faca una sau alta. hei, dar cu sufletul tau cum ramane. Fa ceea ce iti place... mai ales ca unii au si timp si bani. In fine, nu dau lectii... Stiu pe pielea mea ca, daca nu gasesti in tine puterea de a ridica, de a escalada munti.... nimeni nu te poate ajuta.

Mi-e dor de teatru.... rau de tot... asa ca, azi voi porni in cautare de bilete... asa nu se mai poate fratilor....

Duminica frumoasa si vesela!