sâmbătă, aprilie 6

"Prietenii cartii", de la Libraria PREDANIA

Am participat la evenimentul pentru copii "Prietenii cartii", de la Libraria PREDANIA (un loc de vis, d epoveste, cu liniste,a rmonie si echilibru...), Strada Vulturilor nr. 8, Sector 3.

A FOST MINUNAT! Copiii au fost la inaltime. Extrem de isteti, cuminti si talentati. AM CITIT, AM DESENAT SI AM SCRIS SCRISORI CATRE ZANA FAPTELOR BUNE IMPREUNA CU EI.

Maine, "Prietenii cartii" asteapta copiii cu varste intre 8 si 11 ani. Alte surprize ne asteapta.

Coordonatoarea evenimentului - CARMEN IORDAN - este extrem de priceputa si bine documentata in domeniul povestilor. Are multe materiale atractive...
Este un atelier unde iti poti face multi prieteni. :)

Asadar, pe maine, duminica 7 aprilie, de la orele 15.

Noutati

Am primit o carte "Mastile lui M.I. - Gabriel Liiceanu in dialog cu Mircea Ivanescu", editura Humanitas... un semn de carte pentru colectie... multumesc din tot sufletul Carmen!
Am cumparat o carte "Ganduri despre bine si rau".... de la libraria PREDANIA, strada Vulturilor nr. 8 sector 3 Bucuresti...
Mi s-a dat cu imprumut o carte cu povesti religioase pentru copii (mici si mari): Cetatea lui Tu in Cetatea Cerului".
Am cunoscut oameni minunati... cand descopar astfel de oameni, UMANI, de incredere, care iti vorbesc si au bunul simt sa te asculte, imi vine inima la loc, si ma gandesc ca mai exista o sansa. 
In ultima vreme, am intalnit numai oameni fara suflet... care au uitat cand le-am intins o mana, cand le-am fost alaturi la greu.
Important este sa gasesc puterea sa ma retrag si sa stau pe margine sa privesc... iar cand vor avea nevoie, sa le intorc spatele, asa cum fac ei acum 9desi imi cer drepturile..cum ar fi un exemplar din cartea pe care am publicat-o... si mi s-a promis un exemplar si acum se face ca ploua... ca tot e in ton cu anotimpul). Roata se invarte... si timpul trece tic-tac, tic-tac...