marți, octombrie 19

traiesc... frumos si curat

da... inca traiesc!

cativa oameni au intrebat de mine, daca sunt bine si mai traiesc. altii stiau ca urmeaza sa calatoresc...

da, sunt bine, extraordinar de bine.

tocmai ce m-am intors din calatoria vietii mele. am vizitat Lisabona. inca sunt emotionata! au fost zile insorite, cu 30 de grade. am cules zambete si am fost admirata, m-am simtit frumoasa si umana! intr-un amalgam de natii si rase, am inteles ca zambetul este universal si poate face minuni! am inteles ca oamenii sunt mult mai oameni ca la noi in tara, ca acolo zambetele si "multumesc" spus in toate limbile posibile au valoare.

am venit alt om: mai puternic, mai zambitor, mai uman... si imi doresc sa plec din tara asta in care totul e gri... si sufletele dezamagite, si nimeni nu face nimic. talentele mor inecate in pahare cu vin sau cu bere, zambetele sunt fortate, caci asa au auzit ei ca da bine: "sa zambesti".

am decis: voi lucra la centrul cultural din Belem sau din Cascais. -Portugalia. e o tara superba, in care omul este respectat.

acum, sunt obosita, caci am zburat azi noapte, cu ceva peripetii deoarece au fost turbulente si nu am pot dormi de fel pe drum...

am facut o mie si ceva de fotografii... si clar voi scrie cateva zile despre aceasta experienta si lectie de viata, pe care am invatat-o si repetat-o acolo cateva zile si o voi aplica si in tara mea trista, Romania.

bine v-am gasit! zambete si bucurii... si s-aveti suflete senine, si putere sa credeti si sa luptati si sa munciti pentru visele voastre va doresc! eu, am de munca.... :)