duminică, noiembrie 22

Spitale

Nevoia m-a dus in spital. La MUNICIPAL. Asa, curat, nu pot spune.Dar cati oameni bolnavi... care se roaga sa ii ierte Dumnezeu si sa ii ia la El.
Nu am o stare sufleteasca prea buna.
Am fost la vot, sa-mi exercit dreptul de cetatean al acestei tari care se duce de rapa... nimic nu mai functioneaza cum trebuie. Educatia e pe moarte.... sanatatea si mai rau... vii cu medicamentele in sacosa pentru a ti se administra. Fabricile vandute, somaj crescut... In fine... slabe sanse sa ne punem pe picioare curand.
Cred ca cel mai important e sa fii sanatos... cu mintea intreaga si impacat cu tine, asa cum esti, cu bune si cu rele!Saptamana cu multa binecuvantare!

Pentru ca merit

Zi insorita de noiembrie.
Mi se promisese de mult, o bicicleta. Pentru ca merit! Pentru ca am trimis bancuri, scrieri, poze pentru site-ul www.haios.ro. Am facut-o cu drag, daruire, pentru ca si site-ul merita. Aduce zambete si bucurii oamenilor care il acceseaza.
Au fost tot felul de hopuri ce au amanat din mai pana acum primirea "cadoului".
Cand am primit telefon si mi s-a spus: "Ti-am cumparat bicicleta!" am zambit. Inseamna ca intr-adevar, MERIT!
E frumoasa! Rosie, moderna, cu viteze. Am facut o tura aseara. E altfel decat bicicleta mea primita in clasa I, pentru ca am luat premiul cu coronita. Ha ha ha.
Fac miscare si voi fi in forma maxima!