luni, decembrie 9

Ruga pentru Adriana si cei dragi ei :)

http://salataprieteniei.blogspot.ro/2013/12/sos-pentru-familia-noastra.html


S.O.S. pentru familia noastra

Va multumesc tuturor celor care cititi acest mesaj.

In aceste zile trec prin grele incercari. Familia mea se confrunta cu  mari probleme de sanatate:

Fratele meu este persoana cu dizabilitati psihice aparute in urma cu 21 de ani si perioadic are caderi. Anula acesta a fost un an mai diferit pentru noi pentru ca pe langa problemele lui obisnuite au aprut si alte complicatii la ficat in iarna  si acum o infectie. pe langa toate acestea sapatamaan trecuta a suferit un soc si timp de dpoua zile nu am stiut de el, crezand ca l-am pierdut. Pentru rugaciunile parintilor nostri si ale Maicii Domnului, sambata seara l-am gasit dar era ca un om salbaticit. in prezent este internat.

Matusa mea este paralizata in urma unui accident vascular aparut in urma cu 6 ani. Are 82 de ani si impreuna cu unchiul meu, suferind si el, locuiesc cu noi.

Sotul meu este si el foarte obosit pentru ca pe langa grijile casei noastre, ducem grija sufleteasca si pentru mama noastra, soacra mea, care a fost diagnosticata in martie cu cancer dar care speram ca s-a vindecat.

Eu sunt bine, multumesc Lui Dumnezeu, dar fara rugaciune, Spovedanie si Sfanat Impartasanie nu rezist, avand si eu cateva probleme medicale.

Nu mai stiu in cate locuri sa ma impart. Trebuie sa stau si cu fratele meu la spital, avand nevoie de insotitor, trebuie sa ajung repede si acasa la batranii mei, trebuie sa imi citesc si rugaciunile care ma tin pe picioare. Din pacate, bolile lor fiind mai dificile, nu are cine sa ma inlocuiasca pentru ca e nevoie de timp ca sa te obisnuiesti cu ingrijirea lor. Sotul meu este singurul dintre noi care lucreaza, asadar nici el nu poate sta in locul meu.

Ma ustura ochii si nu mai pot citi, dar stiu din experienta altor zile grele ca daca se roaga alte persoane si pentru noi, chiar daca nu pot eu sa imi citesc rugaciunile, Dumnezeu ma ajuta sa nu cad.

Un sfert de ora daca imi daruiti in fiecare zi din viata voastra, citind acest Acatist si apoi daca pe parcursul zilei va amintiti de noi si va faceti cruce si il rugati pe Dumnezeu sa ne ajute si pe noi, sunt convinsa ca ne va fi si noua mai usor sa traversam ziua.

Dumnezeu sa va inmulteasca darul de timp pe care il jertfiti pentru familia noastra, daruindu-va ani lungi si fericiti in harul, dragostea si impartasirea Sa. Amin!

Acatistul Icoanei Maicii Domnului "Bucurie neaşteptată" 

http://salataprieteniei.blogspot.ro/2013/12/acatistul-icoanei-maicii-domnului.html

:) Fulgi de poveste

Ninge cu fulgi de poveste...
Coboara din cer doruri
Fericiri neimplinite....
Soapte negraite.
Din povesti demult uitate
Prin sertare asezate
Ies personaje voioase
Tinere si aratoase.
Viata sa ne-o imbie,
Cu speranta, iubire si armonie.
Ninge cu fulgi dragostosi
Pentru oamenii curiosi...
Sa iesim sa-i iubim
Cu bucurie sa-i primim
In sufletele noastre
De tristete acaparate.