luni, decembrie 5

Despre mine

În ultima perioadă nu am reușit să îmi împlinesc vise. Nimic nu s-a legat. Ce e ciudat că nici măcar la concursurile unde ofeream cărți, reviste nu a participat nimeni. Sunt un om care pune suflet în tot ce face și mă doare când văd reticența oamenilor. Da. Sunt un om cu momentele mele de rătutate și invidie (am tot aflat citind două mailuri că mulți gândiți asta despre mine). Nu știu dacă există un om care să nu fi fost niciodată invidios. Eu îmi asum răutățile și invidiile. Însă, nu sunt invidioasă până la a elimina pe cineva din viața mea sau a-l jigni. Este ceva de scurtă durată. Ca un fulger! Da! Sunt invidioasă pe cei care obțin totul foarte ușor. Dar mi-am învățat lecția! Chiar dacă doare. De fapt, cred că sufăr de boala „Vreau Succes Acum”. Am fost judecată aspru și mă bucur. Toate aceste acuzații m-aau făcut să privesc în mine și să îmi asum toate greșelile și să găsesc puterea de a merge mai departe. Am înțeles că sunt OM cu defecte și calități. Mi s-a atras atenția că fac greșeli de exprimare, că nu muncesc. Da. Le fac și mă voi corecta de dragul copiilor mei, pe care mi-i doresc buni și destepți. 
Nu avem dreptul să judecăm! Nimeni nu este în măsură să o facă, dar eu am acceptat. Și le mulțumesc pe această cale. Inclusiv celor care mă invidiază. :) 
Îmi doresc să devin nepăsătoare la reacțiile oamenilor. Îmi doresc să stau cu mine și cei dragi mie, fără a încerca să dau explicații. 
Un Moș Nicolae cu bucurii și sănătate, prieteni adevărați, iertare și rugi ascultate vă doresc!
Oricât de rea sunt Dumnezeu mă iubește și Îi sunt recunoascătoare! 

Primele sarbatori cu gemenii

Primul brad al gemenilor nazdravani. Matusa l-a impodobit, eu fiind epuizata. Horia a tras putin de instalatie care ducea frumos spre priza. Ana a zambit fericita cand l-a vazut. 
Ma bucur ca stiu de joaca si mosul le poate aduce linistit jucarii. 
Imi doresc sanatate si o soarta buna pentru ei si pentru toti copiii acestei lumi. Imi doresc sa am posibilitatea sa ii educ frumos!
Ma simt vinovata ca nu ii scot zilnic afara, dat fiind ca sunt obosita si am multe de facut.