luni, august 26

Cărți noi

Am scris o carte despre mine ca mamă, tot ce am trăit și am pierdut manuscrisul.
Acum, nu știu dacă este un semn să nu o scriu sau nu era varianta bună?! Să o iau de la început? 
Voi ce gen de carte ați dori să citiți? Ahh... am greșit întrebarea: ce gen de literatură sau subiect ași dori / mă vedeți capabilă să scriu?
Până una alta, vă spun că am mai scris o carte pentru copii și mai am câteva date la ilustrat.  
În septembrie apare volumul 2 din „Întâmplările detectivului Curios” la editura Nomina. 
Îmi e tare dor de voi, de întrebările și comentariile voastre.
Mi se pare că am căzut într-o altă lume, departe de oameni. Am intrat în lumea mămicilor antreprenor, mămicile care lucrează de acasă cu drag și spor! 
Îmi doresc să devin foarte organizată și să am timp de scris, de citit, dar și să duc la bun sfârșit cursurile la care m-am înscris online. 
Mă puteți urmări pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/calatoriacartilor sau https://www.facebook.com/scriucudrag
Îmi e dor de ieșiri la lansări de carte! 



Produse pentru copiii năzdrăvani


Așa cum spuneam azi într-o poveste, copiii mei nu sunt prinț și prințesă, ci copii foarte curioși, neastîmpărați, cel mai bine spus așa cum mi i-am dorit (că tot citesc "Omul este ceea ce gândește "). 

Ana a reușit să se zgârie foarte rău pe partea interioară a antebrațului. O fracțiune de secundă de luat ochii de la ea, care mergea pe trotinetă și a fost suficient. Eram la curte, la mama. I-a dat mamă rapid cu o cremă, dar rana era pe trei rânduri. Arăta groaznic! Îmi era milă când mă uitam la ea. 
Acasă, i-am dat cu spray ul Aloe First. A doua zi rana era închisă și părea veche. Azi când m-am uitat, nici urmă de semn sau vreo zgaibă. 
Horia avea o vânătaie foarte urâtă pe tibie. El este genul acela dacă se atinge de ceva trebuie curățat și dat cu cremă. Eram super stresată și obosită! El voia dat cu cremă. Ok. Am luat spray ul Aloe First, am pufăit de 2 ori și toată lumea a fost mulțumită. Dar surpriză! Chiar i-a trecut vânătaia aceea în zeci de nuanțe de verde! 

Da! Am încredere în produsele Forever. Le folosesc cu mare drag! 
Când Ana își pictează hainele cu pix, cartofi, acuarele, fructe și sosuri, simt că lumea mea se prăbușește. Nu îi țin rochițele de bune cum era pe vremea mea, dar nici să fie pătate nu suport! Așa că, detergentul de la Forever este salvarea. Și ce îmi place foarte mult este că poate fi folosit atât pentru vase (și da, îmi place să spăl aragazul fără să frec minute în șir) până la rufe, parchet, gresie. 
Dacă te gândești că sunt scumpe, află că nu sunt mai scumpe decât 2-3 unguente luate de la Farmacie pentru diverse afecțiuni! Plus că, produsele Forever sunt naturale, pe bază de aloe vera. Iar detergentul este cât detergent, plus balsam și înălbitor la un loc. Așa! Uitasem că faci și economie de spațiu în dulapul pentru detergenți.