vineri, august 21

Mafia mamicilor


Cand imi doresc ceva cu adevarat, cand trebuie sa fiu intr-un loc, cand trebuie sa intalnesc oameni de la care am de invatat... totul in jurul meu comploteaza sa fie bine.
Am fost la o intalnire cu mamici si tatici. Minunat. Femei frumoase, zambarete, puternice, rabdatoare. Tatici calmi, implicati, pe care ii prinde asa de bine rolul de parinte. Am privit cu drag un tatic ce-si legana fetita de numai cateva saptamani. Simti fiori de bucurie, de placere, de o lume minunata, mai frumoasa, mai pura.
Am vorbit cu doi parinti minunati, Claudia si Radu, precum si cu al lor baietel vesel - ca si ei - de numai 3 ani. Un nazdravn si un mancacios. M-am distrat si l-am indragit pe loc.
Copii care descopera "lumea scarilor" si merg in patru labe pentru a le escalada. Si se indragostesc de aceasta lume si tot exerseaza. Ghemotoace pline de viata. Pui de om cu suflet pur si priviri nevinovate, cu ras cristalin si sincer.
Gazda, Ada, care scrie la http://www.ziarulcopiilor.com/?p=2922, mi-a spus ca ma va atinge si pe mine "Mafia mamicilor" si voi deveni mamica. Imi doresc. Si stiu ca va fi si pentru mine, intr-o zi, mai devreme sau mai tarziu, atunci cand va trebui sa fie. Pana atunci, iau notite de la mamici pricepute.
Locatia, Verde Cafe, Strada: Domnita Ruxandra, Nr. 15, Sector: 2, zona Stefan cel Mare. Pentru ca nimic nu e intamplator, in zona am lucrat acum trei ani, la Editura Prior. Am stiut sa ajung, am mers la sigur.
Deci, a fost clar ca trebuia sa ajung la pici si mamici, supravegheati de tatici.