joi, iunie 9

As vrea sa...

Azi... am realizat ca as vrea sa iau o pauza. Mi-as dori sa devin voluntar la Maimultverde si sa primesc salariul din fluturas pentru o perioada de 6 luni. As vrea sa stau si scriu... sa ma plimb si sa citesc... sa iubesc si sa fiu iubita... sa fiu creativa si sa ma dezvolt personal.

Am ascultat un pusti ca sa-l trec clasa. Ultima lectie predata. Cereale.

- Cristi, fii atent la mine. Floarea la grau este de tip inflorescenta si se numeste spic. Ce este spicul?
- Nu stiu doamna.
- Bine, eu stiu ca ne vom intalni in toamna.

Chiar nu mai pot.... nu am suportat niciodata prostia... nu am suportat niciodata cersitul de note... plansetul parintilor si al bunicilor pe la usi...

Cu femeia din mine la revizuit :)

”ARTA DE A FI FEMEIE”


- proiect dedicat Feminitatii –


“Femeia… Frumusete, Fascinatie, Mister si Putere.

Femeia… Cantec, Poezie, Imn.

Femeia… Iubita, Mama, Muza, Savant, Sfanta.

Dar mai presus de toate si inainte de orice, FEMEIE.”

- Svetlana Sauciuc -





IN LUNILE IUNIE SI IULIE


Te invitam intr-o Incursiune in fascinanta lume a Feminitatii, ce are ca Scop regasirea Femeii,

pentru Echilibrarea Intregului SUFLET-CORP-MINTE-SPIRIT


‘’ARTA DE A FI FEMEIE’’ este cel mai nou proiect dedicat Feminitatii, propunand Doamnelor si Domnisoarelor – pe tot parcursul sezonului estival – o inedita calatorie interioara – calatoria de descoperire a atributelor care definesc sufletul, mintea si spiritul.


Este o ocazie frumoasa de explorare, re-descoperire si constientizare a Femeii, dincolo de conventiile sociale si de straturile de suprafata, dincolo de educatia primita si de viata profesionala.


Va propunem o comunicare de la Femeie la Femeie, de la Suflet la Suflet, lasand de-o parte rolurile si personalitatile pe care le oferim zilnic celor din jurul nostru.


Vom avea ocazia sa exprimam fatete ale noastre necunoscute anterior, aducand astfel la lumina informatii si constientizari despre ceea ce nu vedem nici noi, nici cei din jur.


Celebrand Feminitatea, cu ajutorul aplicatiilor si exercitiilor cu totul speciale, vom avea, de asemenea, ocazia introspectiei si analizei gandurilor, emotiilor si sentimentelor care ne ajuta sa avem curaj sa ne traim viata la adevaratul nostru potential.


Femeia a incitat omenirea de secole. Pentru Ea s-au ridicat temple, pentru Ea s-au purtat razboaie, pentru Ea s-au scris poezii, pentru Ea s-au tinut serbari… O lume fara femeie? Nu ar putea sa existe.


Astazi, mai frumoasa ca oricand, dar mai inconstienta ca oricand de adevarata sa natura, Femeia a pierdut mult din marea sa fascinatie.


De ce? Pentru ca, intr-o societate in care masculinizarea femeii deja este mult prea vizibila, Femeia este cu mult mai departe de spiritul sau, are nevoie de incurajare pentru a-si urma visele si pentru a-si valorifica intregul sau potential; femeia moderna a uitat sa mai fie cu adevarat Femeie – adica ceea ce se intelege in mod traditional prin acest cuvant.


Toate momentele prin care vom trece, au ca Scop purificarea emotionala, sufleteasca si intalnirea cu ”Cine Sunt Eu”, revelandu-ne propria Intelepciune si recunoasterea faptului ca totul in jurul nostru este asa cum trebuie sa fie si ca fiecare obstacol din viata noastra vine cu lectii de invatat extrem de semnificative .


Modalitatile de lucru reunesc procedee si tehnici din sfera psiho-spiritualitatii si din sfera optimizarii si evolutiei personale – toate vizand purificarea emotionala, eliminarea emotiilor negative care blocheaza Feminitatea, clarificarea mintii, linistirea emotiilor, a Sufletului si a Mintii – deopotriva.


Cu ajutorul metodelor folosite, vom intelege mai bine energia frumoasa a feminitatii, vom incerca sa accentuam fortele care ne motiveaza, si vom transforma fortele care ne tin pe loc, in forte care ne ajuta sa ne atingem obiectivele intr-un mod feminin remarcabil.


DE CE SA PARTICIPI?


Pentru ca:

… printre atatea probleme ale vietii de zi cu zi:

… ai uitat de tine, ai uitat cine esti,

ai uitat ca existi in primul rand pentru tine…

… alegerile pe care le-ai facut pana acum nu te reprezinta asa cum ai vrea

si nu esti in Armonie cu tine, dar iti doresti aceasta Armonie…

… ti-ai ratacit visele si frumusetea printre responsabilitatile vietii de zi cu zi…

… ai vrea, dar nu ai curaj inca, sa schimbi ceva la tine si

sa te indrepti in directia dorita…

… porti cu tine un dialog launtric, dar inca amani momentul intalnirii cu tine…

… te-ai abatut de la visele tale si vrei sa ai curajul sa te intorci la ele…

… ai realizat ca nu traiesti Viata ta, ci viata altora…

… din cauza atator constrangeri ale realitatii, exista riscul sa te masculinizezi…

… te indepartezi pe zi ce trece de CINE ESTI TU cu adevarat …

… i-ai facut loc prea mult in viata ta lui CINE NU ESTI TU…


PE PERIOADA VERII, AI O OCAZIE SPECIALA:


Sa te bucuri de tine, amintindu-ti toate aceste lucruri,

intelegandu-le Adevarata Valoare,

pentru a le putea da SENSUL dorit de tine,

pentru a putea sa traiesti

in acord cu

SUFLETUL TAU DE FEMEIE,

PENTRU CA, IN FINAL,

ESTE VORBA DESPRE VIATA TA.


Cu ajutorul nostru si al exercitiilor special pregatite, vei intelege care sunt tiparele si credintele limitative care iti blocheaza energia frumoasa a Feminitatii si care se activeaza in mod automat, impiedicandu-te sa te bucuri de Feminitate si de Viata ta. Vei intelege care este radacina acestor tipare de gandire si de comportament, astfel incat sa stii sa le observi imediat pentru a nu se mai repeta, sa le gestionezi in mod corect, pentru ca Viata ta sa fie in Echilibru, iar tu sa fii Fericita pentru ca ai atins acest Echilibru.


Pentru ca acest Echilibru sa poata fi atins cu succes, iti punem la dispozitie cai simple spre transformare evolutiva, devenire psiho-spirituala si optimizare personala, acoperind aceasta arie deosebit de vasta alcatuita din viata personala, relatii de iubire, viata de familie, relatii cu parintii, relatii cu copiii, viata profesionala – pornind de la constientizarea iubirii de sine, in vederea recladirii/cresterii increderii in sine, a stimei de sine, a respectului de sine.


Intrucat recunoasterea trasaturilor si calitatilor personale ne impaca si ne aliniaza cu noi insine, dupa fiecare intalnire, vei putea sa observi ca in viata ta vor aparea urmatoarele transformari:


la nivel fizic: inveti sa iti asculti corpul si mesajele pe care corpul tau ti le trimite

la nivel emotional: vei reusi sa identifici si sa vindeci ranile copilariei, astfel incat sa nu te mai afecteze in prezent si nici in viitor

la nivel mental: vei descoperi cum controlezi propriile tipare/prgrame mentale si conditionari

la nivel spiritual: descoperi Armonia, Frumusetea, Centrarea in propria fiinta si, prin acestea, Alinierea cu tot ceea ce te inconjoara


Depinde numai de noi sa atingem Starea de Echilibru fara a neglija niciunul dintre aceste nivele, astfel incat in viitor sa nu apara regrete pentru alegerile, hotararile si deciziile pe care le luam acum!


CAND:

In fiecare sambata, incepand cu luna Iunie, dupa cum urmeaza:

11 Iunie – Da-ti Voie Sa Fii Femeie

25 Iunie – Iubirea La Timpul Prezent

2 Iulie – Cum Sa Ai Relatii Fericite

9 Iulie – Carisma Feminina si Control Emotional

23 Iulie/30 Iulie – Seductia Feminina – intre Rafinament si Autocunoastere


DURATA:

Fiecare Intalnire a Sufletelor va dura 4-6 ore, (cu posibilitatea prelungirii, in functie de modul in care se deruleaza aplicatiile si discutiile) incepand cu ora 11.00; intalnirile se organizeaza pentru grupuri de minim 10 persoane. De ce? Pentru a avea timp suficent sa intelegem lucrurile noi pe care le vom afla despre noi.


SURPRIZA:

Svetlana Sauciuc – autoarea cartii ”Arta de a fi femeie” ofera 4 dintre cartile sale, prin tragere la sorti – 4 participante vor avea placuta sansa sa primeasca o carte cu autograf din partea autoarei!


INVESTITIA:

125 LEI/workshop - pretul include protocolul/consumatia pe parcursul acestui eveniment si suportul de curs in format-SURPRIZA, realizat intr-o maniera foarte eleganta si feminina, potrivita sufletului tau, astfel incat sa iti faca placere sa revii la aplicatii si la continutul cursului, ori de cate ori vei fi in cautare de raspunsuri.


Mai mult: de aceasta experienta cu totul aparte te poti bucura impreuna cu prietenele tale de suflet. Esti asteptata impreuna cu inca 2 prietene si veti beneficia, fiecare, de o reducere de 10%.


UNDE:

Evenimentul va avea loc in Bucuresti; locatia va fi anuntata doar participantelor care se inscriu telefonic sau pe e-mail.


SPECIAL!

Pentru Doamnele si Domnisoarele care nu sunt in Bucuresti, dar isi doresc sa participe la aceasta intalnire a Sufletelor: materialul integral este disponibil in versiune ONLINE, la pretul de 20 euro. Pretul include asistenta si indrumare din partea noastra, pentru toate aplicatiile, prin intermediul corespondentei e-mail. Din punct de vedere al continutului & formatului, versiunea ONLINE respecta acelasi standard, fiind la fel cu cea prezentata pe parcursul fiecarei intalniri.


Fie ca, redescoperind Energia Frumoasa a Feminitatii, sa ai parte in viata de zi cu zi de acea Liniste, Frumusete, Blandete, Armonie si Iubire, de care ai atata nevoie!


Inscrieri si detalii despre proiect:


Mona Georgescu:
telefon: 0722.501050; e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com


Svetlana Sauciuc
telefon: 0723.218777; e-mail: svetlana.sauciuc@gmail.com


Va insotesc in aceasta incursiune:


MONA GEORGESCU

Fondator si Web Content Manager al site-ului de evolutie psiho-spirituala www.minunemica.ro

Autor inspirational & motivational

Psiholog

Trainer acreditat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului

Consultant resurse umane


SVETLANA SAUCIUC

Trainer acreditat de Ministerul Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului

Autoare motivationala & inspirationala a cartilor: ‘’ARTA DE A FI FEMEIE’’, ‘’FEMEIA SI TANTRA’’

www.svetlanasauciuc.ro


NOTA:

Aceste intalniri nu se doresc a fi grupuri de suport / dezvoltare personala /consiliere psihologica