luni, august 6

What a feeling

Melodia mea în acest moment

Mi-am făcut un test pe garbo.ro

http://www.garbo.ro/quiz/11795/r/Testul-muzicii-Care-este-melodia-ta-in-acest-moment.html

Am aflat că melodia ce mă caracterizează în acest moment este "What a feeling". Adevărul că mi-a plăcut filmul enorm... mă regăsesc puţin în persoanajul ambiţios al filmului, o femeie care era sudoriţă şi îşi dorea să ajungă dansatore. Se antrena foarte mult, mergea la audiţii, nu renunţa. Cam aşa sunt eu.... nu mereu... dar de obicei, finalizez ce încep, mai devreme sau mai târziu.

Rezultatele testului:

Irene Cara - What a feeling
Irene Cara - What a feeling
 Coloana sonora a filmului "Flashdance" este melodia ta in acest moment! Ai energia pe care nu ai avut-o niciodata, simti ca totul este posibil, ca viata se deschide in fata ta in mod neasteptat de frumos.

Esti partasa si in acelasi timp, fauritaoare propriului destin. "What a feeling!" - Ce sentiment  frumos traiesti! "A fi inseamna sa ai incredere" spune cantecul tau. "Pot sa am totul, acum dansez pentru viata mea".

Cantecul  "Flashdance... What a Feeling" a fost scris in anul 1983 de catre Giorgio Moroder, Keith Forsey, si Irene Cara, cea din urma fiind si interpreta piesei. Cantecul a fost numarul 1 in Top Bilboard 1983.