miercuri, decembrie 5

Noapte magică vă doresc!

Sfântul NICOLAE să vă aducă sănătate, bucurii, optimism, curaj, putere, armonie, frumos, dragoste, linişte sufletească, credinţă, speranţă, înţelegere şi echilibru, prieteni sinceri, rugăciuni ascultate, vise împlinite!

Mie mi-a adus o sacoşă cu teze.... :))

Marţi cu bucurii

A fost un marţi frumos...  revenită la şcoală... elevii  s-au bucurat.. ştiu că sunt sinceri, deoarece eu nu-i stresez mult cu materia şi comunic deschis cu ei. 
La opţional am făcut un test de autocunoaştere.... sunt atât de timizi unii... Încerc să îi învăţ lecţii de viaţă din ce am învăţat eu pe pielea mea, că din cărţi e greu de crezut.
Am împărţit calendare cu Tobias. Colegii mi-au spus că ar fi cazul să fac copii, să îmi iau un concediu de 2 ani binemeritat. AMIN.
Am primit o veste bună.
Mi-am întâlnit vărul şi am discutat multe cu el... e un tip inteligent, pus la punct cu tehnologia, de la care am ce învăţa... Uneori îl mai supăr pentru că ştiu că rezistă la şocuri... şi mă şi aduce cu picioarele pe Pământ.. tot Taur fiind şi el. :)
I-am făcut o surpriză şi mamei că l-a revăzut... :)
Am constatat că am început să uit.... date, revederi, chipuri.... poate unde sunt stresată? Sau sunt foarte egoistă şi mă canalizez pe ce mă interesează?