joi, aprilie 26

Veste minunată în această seară :)

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul pe care l-ati manifestat fata de editura noastra, in mod repetat.
Va apreciem munca si dedicarea, de aceea ne face placere sa va anuntam ca am selectat una dintre povestirile pe care ni le-ati trimis - „Razbunarea jucariilor“ (cu corecturile stilistice strict necesare si adaptata pentru tipar, ilustrata corespunzator) - in cuprinsul unei antologii de „Lectura“ pentru clasa a III-a care urmeaza sa apara in curand.
Astfel scopul declarat didactic al povestirii dumneavoastra este respectat, iar noi vom testa reactia pe piata si vom putea decide si in privinta publicarii celorlalte povestiri.
In speranta unei bune colaborari, va dorim in continuare o activitate fructuoasa.


Cu stima,

X.Z.

Femei senzaţionale

De dimineaţă primesc un mail de la PR-ul site-ului 121.ro, comunitatea femielor senzaţionale. De ani de zile, periodic, public şi eu la rubrica "Mesajul din sticlă". 
"Poate ajungi azi, la 18.30 la întâlnirea despre lectură, în Cărtureşti-ul din AFI Cotroceni" (era important să văd locaţia). 
Răspund: "Nu cred că ajung.Am ore până la 18.20".
Am terminat orele, şi îmi părea rău să nu particip. Nu mai fusesem de mult la evenimente culturale, plus că era la două staţii de tramvai faţă de liceu. 
Aşa că, am ajuns la întâlnirea unde s-a discutat pe marginea cărţii "DRAGOSTEA VIRTUALĂ" , tradusă din germană, publicată la Editura TREI (au cărţi interesante, pentru toate gusturile).

 Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau
                    pentru a o putea vedea)
INVITATA: Petruta Gheorghe, psihoterapeut
Moderator: Daniela Fugaru Kammrath, redactor sef 121.ro
Traim in era internetului, cand din ce in ce mai multe activitati umane se desfasoara on line. De ce nu si-ar gasi si dragostea locul printre biti si taste?

Te invitam la Seara de lectura 121.ro sa aflam impreuna cum ia nastere Dragostea virtuala. Citim si discutam despre o poveste de iubire pe internet, descrisa atat de frumos in romanul semnat de Daniel Glattauer. Te asteptam joi, 26 aprilie, ora 18:30 la Carturesti din AFI Palace Cotroceni.

Povestea dintre Leo Like si Emmi Rothner incepe de la un e-mail prin care Emmi solicita anularea abonamentului la o revista. Insa scrie gresit adresa destinatarului si mesajul ei ajunge la Leo, care, politicos, ii raspunde, amuzandu-se pe seama tonului ei protocolar. Emmi ii scrie, la randul sau. Sunt suficiente cateva scurte schimburi de mesaje si cei doi isi dau seama ca sunt atrasi unul de celalalt. In scurt timp, ajung sa flirteze, sa-si faca marturisiri si sa-si impartaseasca secretele si dorintele cele mai intime. Tensiunea erotica se acumuleaza si pare doar o chestiune de timp pana ca Leo si Emmi sa se intalneasca fata in fata. Dar amana intruna momentul: perspectiva de a se cunoaste direct ii entuziasmeaza si ii nelinisteste totodata. In plus, Emmi are o casnicie fericita.

Oare ceea ce simte unul pentru altul va rezista unei intalniri reale?

"O poveste de dragoste din era internetului, care te atrage ca un magnet." - New Books Magazine

"Dragoste virtuala sau cum se poate naste o poveste fermecatoare de dragoste dintr-un schimb de e-mailuri." - Daily Mirror

Va asteptam cu drag!

Când îmi voi limpezi tot ce s-a spus acolo, am să vă împărtăşesc cu mare drag.