luni, octombrie 27

Ce mica e lumea...

Da...ce mica e lumea si nimic nu e intamplator. Doua expresii bine cunoscute si atat de adevarate.
Azi am fost sa-mi completez fisa de inscriere intr-un nou an de scoala doctorala si am vazut ca unul din colegii de masterat isi sustine pe 4 noiembrie teza de doctorat. Am zambit si ma gandeam:"Ce intamplare...chiar imi doream sa asist la o sustinere de teza de doctorat". Si, pe langa asta, avem "prieten" comun un om destul de special pentru mine, un om care mi-a zis ca POT.
Pe seara, am deschis aparatul radio...o frecventa gasita la intamplare si aud o voce si un nume cunoscute. Lucian Boariu....prietenul unei colege de la o firma de cercetare de piata...de acum cativa ani, el lucrand pe atunci la un post nou radio, EUROPA FM. Acum, tot la un post de radio recent lansat pe piata: GOLD FM. Mi-am amintit de colega mea, o fata finuta si extrem de corecta, ce mandra era de prietenul ei, de ceasul ei inscriptionat EUropa Fm, de invidiile noastre care nu se vedeau dar se simteau prin toti porii, vibrau in incapere. :)
Amintiri....amintiri...amintiri...frumoase, haioase, care starnesc zambete si incercarea de a face o comparitie tu, acum cu tine de atunci. Ideal ar fi sa se observe o evolutie, minunat ar fi sa mai pastrezi legatura cu oamenii respectivi. Dar viata e atat de schimbatoare...timpul are o alta valoare...oamenii isi modifica ritmul de viata, prioritatile.
Fie ca in fiecare zi sa intalnim oameni dragi, oameni speciali, oameni buni, care sa ne aminteasca de noi, care sa ne faca sa oferim ce avem mai bun....
Zambeste pentru astfel de oameni...Le dai curajul de a te opri din alergatura de zi cu zi... Iar de se intampla asta, opreste-te si ofera-i o imbratisare pentru a-i multumi pentru timpul petrecut cu folos in trecut.