vineri, septembrie 9

Acasa

Imi e tare drag sa merg acasa! Acolo am amintirile de la elevi, multe carti - deoarece sotul meu a mostenit o biblioteca impresionanta de la tatal sau - si anii copilariei.
Pentru ca totul mi s-a intamplat val vartej, nu am avut timp sa imi transport tot ce aveam. De fiecare data cand merg acasa, imi iau cate o haina, cate o carte din colectia pentru copii, etc. Mi-e dor sa dorm in patul meu. De fapt, cred ca imi e dor de somn! :)))))) Sa doooorm asa... neintrerupt! sa citesc, sa lenevesc in voie. Macar o zi. 
Apoi sa revin la activitatea mea de mama si sotie cu norma intreaga!
Oricum, simt ajutorul lui Dumnezeu in cresterea micutilor, in tot ce fac de fapt.
Saptamana aceasta a fost una grea, deoarece m-a incercat o criza biliara.... cum de mult nu avusesem. Dar micutii au fost cuminiti, s-au jucat, au ras si au dormit. Clar Dumnezeu are grija de ei! 
Imi este dor de ateliere... sper sa gasesc un spatiu si sa demarez aceasta activitate. :)
Zile senine, vesele si optmiste va doresc!

La multi ani, micuta mea Ana!

La multi ani, Ane si Ancute!
Este prima aniversare a micutei mele, Ana. La 7 luni si jumatate, ma uimeste prin ambitie si veselie, inteligenta si perseverenta! Este un model pentru mine. Invata zilnic unul de la celalalt. este foarte sociabila.
Ieri am fost la mama, de Sf. Marie. S-a jucat frumos cu Miruna, nepotica. Aceasta il prefera pe Horia, care este mult mai nazdravan.
Citim, ne jucam, radem si ne iubim!
Va dorim zile frumoase si optimiste!