luni, mai 29

Alegeri

Alegerile le facem noi. Uneori din ambitie. Alteori gandite si rasgandite. Adesea neguceat. 
Ce faci cand realizezi ca ai ales gresit? Ca nu esti pe drumul corect? Te intorci? Schimbi macazul,traseul? Daca sunt factori ce te opresc? 
E dificil.
Cand multe lucruri se invartesc in jurul personalitatii tale, e dificil sa schimbi macazul. Dar e bine sa te rogi, sa gandesti pozitiv, sa ceri ajutor. 

Ateliere

Cu drag si bucurie voi sustine ateliere de lectura si scriere creativa. In doua zile in scoli, de 1 iunie la LUDOTECH, Calea Serban Voda, nr. 22-24 ( cu inscriere) pentru copii cu varsta intre 5-8 ani.
Imi e dor de atelierele organizate in tara!
Imi este dor de o carte noua semnata Claudia Groza.
Imi este dor de izbanda.
Imi este dor de mine, cea zambitoare si puternica!

Bookfest ratat

Anul acesta am ratat Bookfestul. Din doua puncte de vedere,pot afirma. Primul, ca mi se spusese ca imi va iesi o carte si voi avea lansare la targ, al doilea ca imi lasasem acest "vis" pentru weekend. Din pacate (sau toate au rostul lor) am facaut o criza biliara care m-a tintuit in casa. De abia am reusit sa le pregatesc gemenilor mancarea, sa ma ridic sa ii schimb.
Imi pare rau! Am sufletul trist pentru ca planuisem sa le cumpar lor carti pentru varsta lor. Mai ales ca se apropie 1 iunie. Insa, tot le voi cumpara. NU asa multe, caci la rag aveau ceva reduceri, dar le voi cumpara. 
O saptamana minunata sa aveti!