sâmbătă, ianuarie 7

Viata este frumoasa, chiar de-i grea uneori sau adesea

Am lipsit din peisajul virtual cateva zile bune. Am decis sa traiesc printre oameni. Sa ii simt, sa ii ating, sa le aud rasetele si vocea, nu doar sa vad niste semne care se prapadesc de ras pentru a-mi demonstra ce glume bune fac eu. Intr-o zi, am avut acces la internet. N-am rezistat si am verificat rapid mailul. Era o senzatie ca nu fac ce trebuie. Degetele ma ardeau cand atingeam tastele frumosului notebook. Am renuntat.

Revenita acasa... am verificat mailul. Am gasit sute de mailuri. Oameni care imi citesc blogul si imi lasasera comentarii sau rugaminti. M-am intebat: am devenit o persoana virtuala "insemnata"? Poate da, poate ba. Nu conteaza. Mi-am propus sa ajut... neconditionat. Si am intalnit atatia oameni care mi-au transmis dragostea lor prin diferite cadouri, felicitari, gesturi. Nu am cuvinte sa le multumesc.

Un baiat talentat, a carui carte am citit-o pe nerasuflate, ba chiar am dat-o si elevilor mei sa o lectureze acasa (este vorba despre "Copilul de la catedra" de Gabriel Iosa) m-a rugat frumos, atat de frumos, sa-i promovez Daily blogul. A decis ca viata este minunata (si asa este) si vrea sa o traiasca din plin. FELICITARI GABI! El mi-a marturisit ca imi citeste blogul (oare asa sa fie). Eu ii promovez blogul lui - Dinozaur cu blog (gasiti sigla in partea stanga a blogului meu). Si-a promis sa tina un jurnal online zilnic, in care sa scrie ce face. Iar pentru a fi interesant, clar este obligat sa desfasoare diverse activitati cool. Este un tanar haios, dar extrem de realist si dur cu rautatile si nedreptatile din lumea asta. De am fi cel putin 70% din populatie ca el, cred ca am salva tara asta de nenorociri si mizerii. Am declansa o rascoala, poate chiar o mini revolutie. Si-a schimbat stilul de viata, facandu-si abonament la sala. Gabi, eu astept sa iti modifici si regimul alimentar. Hahaha. Glumesc! Se pregateste sa isi tipareasca o noua carte si isi vinde biblioteca (sper ca am inteles bine; desi, cartile sunt comori).

Poate il ajutati si voi. Cititi un blog de exceptie. Blogul unui tanar cu initiativa, care a relaizat ca VIATA MERITA TRAITA! (Gabi, visele se implinesc. Iti spun din propria experienta. "Crede si nu cerceta".)

Urmaresc cu interes, curiozitate si ca pe o lectie de viata (ador sa invat de la tineri, imi dau energie si imi aduc zambetul pe chip si bucuria in suflet) blogul IOSAZAUR(DAILYBLOG).

Zambete, bucurii, impliniri si multe activitati interesante va doresc tuturor in acest nou an, proaspat inceput.

Visati si luptati pentru visele voastre. Faceti pasi marunti spre implinirea dorintelor. :)

Sa auzim si sa scriem de bine.... sa nu uitam ca lucrurile bune si frumoase se obtin greu, cu sacrificii, poate chiar jertfa (care poate fi o rugaciune, sau o paine data de pomana; nu va speriati; nu este chiar atat de greu).

Iubiti viata, copilaria, joaca si jocul.