vineri, februarie 12

Activitatile mele culturale

Nu am mai scris de mult ce am vazut inultima perioada...
"Up in the air" ... cu George Clooney, un film slabut dupa parerea mea. Bine, bine, frumos George Clooney... genul macho si zambetul sau irezistebil. Un celibatar convins, este cucerit de o femeie frumoasa, de cariera, cu pasiuni comune... cand decide sa o viziteze in mod surprinzator, afla ca avea ofamilie minunata, pe care o respecta. I se implineste visul de a primi un card pentru depasirea numarului de mile zburate... dar il primeste intr-un moment in care nu-l mai binedispune.
Am vizionat doua piese de teatru, "Cum iubeste cealalta jumatate" - fiecare cuplu are pase proaste, dorinte de a incerca si altceva, la orice varsta. Intotdeauna unul iubeste mai mult decat altul.
Cealalta piesa este "Doamna noastra din Pascagoula" - fiecare are procentul sau de nebunie, de avaritie, dar o femeie, poate fi cu succes mama si sotie. Dragostea de mama este prezenta la orice varsta.
Un alt film vazyt "The lovely bones" - un film despre Rai, despre faptul ca totul se plateste in viata, ca moartea poate veni din senin... cand nici nu te astepti.
...
Ma gandesc la viata mea... privesc cat de mult gresesc... sunt constienta de asta, dar nu ma pot aduna sa fac ce e normal si bine pentru mine.