duminică, decembrie 25

Craciun special, cu emotii




Imi doream un Craciun simtit... cu sufletul si nu material. Imi doream sa ajung la slujba.... :) Nu fusesem niciodata.

Adormisem tarziu in noapte... citind si asteptandu-l pe Mos Craciun.

Dimineata... dormeam asa de bine. Unul din bunii mei prieteni - pe care nu pot sa ma supar (asa este el matinal) - mi-a trimis sms la prima ora. Am zambit si am cerut somn. La scurt timp, fetele mele au inceput zarva. Sosise mos Craciun. Desfaceau pachete, se probau si erau fericite.

- Hai si tu .... a venit si la tine.
- Mai vreau putin somn... inca putin... va rog... (pusesem ceasul sa sune la 8.30).
N-a fost chip sa scap... :)

M-am trezit... un mos atat de emotionat, incat mi-a lasat si eticheta la cadou. :)) Nu-i nimic. Tot il iubesc.

Am baut o cafea impreuna cu cele dragi mie... si am pornit spre biserica. Mi-era dor. NU mai fusesem de mult, plus ca nu ajunsesem niciodata la slujba de Craciun.

A fost emotionant. O slujba frumoasa. Am simtit bucuria nasterii pruncului Iisus. Mi-am amintit de ziua in care am botezat un baietel frumos si cuminte, si visul purtat in suflet de ani de zile mi s-a implinit. Am inteles ca minunile exista. Am ascultat cele mai frumoase colinde.. originale si traite, in compania corului facultatii de teologie.

La miruit, preotul mi-a spus: "Cam rarut, dar lasa, ca-i mai dragut.:)"

"N-am scuze, stiu, dar am fost foarte ocupata si duminica am recuperat somnul pierdut in timpul saptamanii... ".


"O, ce veste minunata... astazi s-a nascut Iisus... " "La multi ani cu sanatate, sa va dea Domnul tot ce doriti, Zile senine, si fericire, La multi ani, sa traiti."


Sa aveti un CRACIUN MINUNAT, SA FITI COLINDATI DE INGERI... (sper ca acest Craciun sa nu insemne numai carnati, sarmale si petrecere)... SA IUBITI SI SA PRIMITI IUBIRE... SA ZAMBITI... SA IERTATI SI SA FITI IERTATI.

Zambete si bucurii, imbratisari si voie buna... va trimit in dar!