duminică, decembrie 2

Să nu uiţi niciodată


Cautam cea mai frumoasa scrisoare de dragoste

Incepand de luni, 3 decembrie, va invitam sa participati la concursul dedicat volumului "Scrisorar" de Mihail Siskin. Aflat printre titlurile cel mai bine vandute la aceasta editite a targului Gaudeamus, "Scrisorar" este un volum alcatuit din scrisorile de dragoste dintre Sasa si Volodia, doi tineri despartiti de razboi. Daca ne impartasiti scrisorile voastre de dragoste, puteti castiga un raft de carti despre iubire. Urmariti blogul nostru si pagina de Facebook pentru mai multe detalii.
Mos Craciun vine la Bookfest de Craciun
Intre 15 si 23 decembrie va asteptam la prima editie a Salonului de Carte si Cadouri Bookfest de Craciun ce va avea loc la parterul  Bibliotecii Nationale (Bulevardul Unirii, nr. 22). Veti gasi aici cele mai frumoase carti la cele mai mici preturi, dar si multe alte idei de cadouri pentru Craciun. De asemenea, organizatorii v-au pregatit intalniri cu cele mai interesante personalitati culturale ale momentului, cinematograf de arta gratuit si evenimente speciale pentru copii. Mai multe detalii pe blog.

Lectură

Într-o după-amiază de iarnă, în care oboseala m-a toropit, am finalizat cartea "În numele câinelui" de Claudia Golea Sumiya.... de la editura Minerva.
O carte despre un japonez, iubitor de animale, cumnu aţi auzit nicicând. O carte scrisă de o româncă, căsătorită cu un japonez.... O carte despre viaţă, ambiţie, inteligenţă.... O carte ce merită lecturată... aveţi ce învăţa... :)
Lecturi plăcute. :)