miercuri, ianuarie 26

sweet and cute


o bună prietenă, colegă de liceu, mama a două fetiţe superbe, m-a sunat să mă roage să îi găsesc profesor de engleză pentru fetiţa cea mare de 5 ani.
mereu s-a "rugat" de mine să mă casatoresc, că vrea să îmi fie naşă. :)
am găsit o poză simpatică cu nişte copii de diferite naţii pe yahoo, si m-am gandit să scriu despre asta.

vreau să trăiesc o magie...
vreau să mă joc de-a mama şi de-a tata, dar de-adevăratelea. :))
vreau să-mi răsfăţ propriul copilul. (prin prisma meseriei, am "obosit" să iubesc copiii altora).
vreau să-mi schimb viaţa radical, să mă dedic familiei, să o construiesc cu drag, cu mult suflet, cu zâmbete şi multă dragoste.
VREAU O MINUNE ÎN VIAŢA MEA!

lauda si vaicareala

lauda si scarpinatul sunt gratis, spune un proverb. asa cum prostia si luxul se platesc. ha ha ha.

incep printr-o lauda. a aparut caietul de atelier de la "Incubatorul de Condeie", proiectul AdLittera (scrierea mea "puerila" este la pagina 6). Cititi caci sunt oameni talentati. Eu am aterizat acolo din greseala. :))
aici.


acum vaicareala.... deci, puteti sa va opriti din lectura. eu continuu sa scriu caci imi face bine.

duminica seara, in urma unei conversatii, se declaseaza un click ce-mi deschide usa ferecata a amintirilor. daca spuneam abracadabra nu se intampla. intreaga noapte a fost alba, si am vizionat filmul vietii mele, de cand am inceput scoala pana acum. Nu am facut eu selectia. Am reintalnit oameni (si am realizat ca au fost atatia care mi-au influentat destinul), activitati, expresii, fericire, dezamagire, peisaje, mangaieri, tristete, veselie nebuna, etc. M-a epuizat acea noapte.

Au urmat doua zile cumplite la scoala, cu obraznicii, corijente, situatii de rezolvat, etc.

Telefoanele suna si eu nu le mai pot face fata. Sau nu vreau, de fapt? Mi se intampla ceva foarte interesant: de doua seri, internetul mi se deconecteaza la orele 22 -23, ca si cum cineva imi spune "bine, nu ai tu grija de tine, am eu." Lecturez cateva pagini, si adorm. Ma trezesc mult mai odihnita dimineata!

In ultimele zile, au aparut oameni care ori imi fac sufletul harakiri (sper sa fie intr-adevar o purificare, caci doare teribil) ori ma incurajeaza sa imi vad "frumusetea".

momentan, ma las purtata de val, iau vitamine - mai mult pentru ca-mi iubesc neuronii decat corpul -, citesc, scriu, scriu mult, diverse si asa cum imi vin, asa cum le simt, zambesc [o colega imi spunea ieri: "esti fenomenala: ai facut cadere de calciu, criza biliara, de abia te tii pe picioare, dar zambesti pana la urechi"] si fac magie [tocmai am vorbit cu o prietena ce se plangea ca i s-a stricat calculatorul, si cat am discutat noi, i s-a aprins monitorul - ha ha ha].

O ZI MAGICA SI VOUA, DRAGII MEI CITITORI, PRIETENI SI SUSTINATORI!

e bine sa stii


… că este ok să demarezi şi să-ţi asumi un risc. Nu există nicio garanţie că totul va ieşi aşa cum îţi doreşti, dar EXISTĂ o garanţie că nu ar avea nicio şansă să se întâmple acest lucru dacă ţi-e frică să încerci măcar. “Nu încerci, nu câştigi” nu este numai o expresie perimată şi prăfuită. Este înţelepciune. Ascultă-i sfatul.

Cu dragoste, prietenul tău,
Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro