miercuri, septembrie 7

Zi



“Zi obişnuită, lasă-mă să-mi dau seama ce comoară eşti. Lasă-mă să învăţ de la tine, să te iubesc, să te binecuvântez înainte de a pleca. Nu mă lăsa să te neglijez fiind în cautarea unui maine rar şi perfect.”

Mary Jean Iron


Cu chiu cu vai am pornit la drum. Doua tinere ma privesc insistent in tramvai. Le place rochia , ma cunosc de undeva, nu stiu. O mana se opreste pe umarul meu. 
- Doamna, buna ziua! Chiar imi doream sa va intalnesc.
O eleva de-a mea foarte frumoasasi desteapta, Madalina. 

Mi-e drag cand vad copii minunati.... pasionati de cariera... dornici sa invete. 

O scurta lupta cu secretara. Drum la fost scoala. Apoi ajung la inspectorat pentru decizie. Ma interesez de un curs. 

O prietena m-a simtit putin suparata zilele acestea si mi-a recomandat un loc de liniste si relaxare. Il stiam, dar comoditatea, teama, gandul rau ma indeparta mereu. Azi am ajuns. Usile sufletului meu s-au deschis. Am inspirat aer divin si m-am conectat la energie pozitiva si frumusete.

Mi-e bine. Cel putin la acest moment, simt ca sunt eu. Am de munca enorm de muuult si imi doresc sa ajung depaaaaaarte si sa inving rautatile si trsitetea din jur.

Ea, Femeia deosebita



Sentimente tinute in frau, pornesc libere spre cerul dorintei de imbratisare. Pasii fermi, alearga pe carari batatorite de mangaieri si saruturi in miez de noapte, la lumina stelelor magice. Buzele fremantand de dor, zambesc la aduceri aminte. Cuvintele de rasfat si de iubire rasuna in timpane. Ce bine le-a fost atat timp in care au auzit ca sunt in corpul unei femei deosebite! 
Si Ea, femeia dulce, feminina, sarmanta... stie ca poate... a inteles ca drumurile ii sunt deschise... a descoperit ca ingerii sunt alaturi si ca scopul ei este de a purta povestile prin lume. Insa, mai presus de poveste, sta IUBIREA.

“A avea încredere în Sine înseamnă să îţi ancorezi încrederea în Dumnezeu. De aceea încrederea în Sine nu are legătură cu ce ai, cu ce ai dovedit că poţi, ci cu ce EŞTI. De aceea când nu ai nimic, cand nu ştii ce să faci, când nu ştii cum te vei descurca, când nu ştii ce răspuns vei da, când nu ştii cum să rezolvi o problemă, SĂ AI ÎNCREDERE ÎN TINE. În divinul din tine. Pentru că numai divinul din tine îl poate auzi pe Dumnezeu când stă la taifas cu TINE.”