sâmbătă, mai 18

Bucurii mărunte

Ieri la târgul de joburi, în timp ce discutam cu un prieten la telefon, am simţit o mână ce mă cuprinde de talie. Era o senzaţie ciudată. M-am întors. Era o bună prietenă, colegă la institutul de cercetare unde am lucrat. Draga mea Alina, alături de care am trăit emoţiile conferinţelor internaţionale.... a drumului cu trenul spre Bratislava.
La şcoală, o elevă mi-a dăruit un pix foarte haios. Mulţumesc!
Pe seară, după o oră de stat la coadă, am ridicat coletul ce conţinea revistele MEKI... unde scriu povestea celor doi fraţi, Oana şi Alex. :) Sunt superbe! :)
Weekend plăcut!

Problemele zodie Taur

Taur

Esti rabdatoare si de incredere, iubitoare si perseverenta, insa adesea geloasa si mult prea posesiva, inflexibila si cam lacoma. Iti place stabilitatea, naturaletea, iti place sa ai timp sa analizezi lucrurile si apreciezi confortul, dar fugi mancand pamantul cand ai senzatia ca esti impinsa de la spate, te scot din sarite oamenii care te intrerup si te scot din ale tale, dar si tot ce inseamna artificial.

Problemele pe care le intampini

Simti de multe ori ca esti folosita sau ca esti manipulata si dusa cu presul.

Solutie: Constientizeaza ca magnetismul nativ atrage atat influente pozitive, cat si negative. Trebuie sa inveti sa iti alegi prietenii, nu sa ii lasi pe ei sa te aleaga pe tine.

Adesea constati ca lucrurile inconjuratoare incep sa isi piarda din farmec si simti din ce in ce mai mult ca nu-ti mai gasesti locul in lume. Nu-ti mai pasa daca faci bani multi sau putini si in general nu te mai intereseaza ce se mai poarta, care mai sunt scandalurile mondene si daca ai hainele rupte sau murdare.

Solutie: Incepi sa descoperi importanta armoniei interioare, iar spiritualul ia locul fizicului. Lasa aceasta trasatura sa se dezvolte, insa nu pierde contactul cu realitatea, fiindca lumea in care traiesti este cea care iti furnizeaza venituri pentru ca tu sa iti poti dezvolta in continuare latura spirituala. Incearca sa le imbini, castigand bani ca antrenor personal sau o alta profesie care implica folosirea cunostintelor despre spiritualitate.

Cateodata ti se intampla sa simti o teama inexplicabila, gelozie si un strop de paranoia sau mania persecutiei, de parca toata lumea este chitita sa te pacaleasca.

Solutie: Ai in tine abilitatea de a atrage oameni credinciosi si esti destul de inteligenta incat sa discerni intre prieteni si dusmani, doar ca iti cam pierzi increderea in propria capacitate de a te proteja. Incearca sa iti reconstruiesti increderea in sine si in ceilalti testandu-i cand se asteapta mai putin.