vineri, mai 17

O lecţie învăţată azi


"Multe dintre cele mai elegante şi mai rafinate femei din lume n-au avut o frumuseţe ieşită din comun, ci o încredere de sine debordantă. Ne-au convis de acest lucru. Nu au permis nimănui să le definească. Şi-au conturat singure propria definiţie."

Tobias se joacă de 1 iunie la Brăila în Atelierul şi Ludoteca Cărăbuş

Pe 1 si 2 IUNIE, autoarea de carte pentru copii CLAUDIA GROZA va tine un Atelier de Lectura publica la Atelierul de creație pentru copii si Ludoteca “Cărăbus” din Brăila pentru copiii si părinții brăileni si gălățeni. Vă asteptăm cu drag!


Cand? 1 Iunie, orele 18:00 – 20:30 si 2 iunie, orele 11:00 – 13:30.
Unde? Atelier Cărăbus, B-dul Dorobanților, Nr.7, Bl. A7, parter (vis-à-vis de Catedrală). Tel: 0751.535.596.
Cum? Ținuta de joacă si distracție sunt obligatorii!

Scriitoarea Claudia Groza, autoarea cărţii „Tobias, elefănțelul colorat”, este invitata Atelierului de Creație pentru Copii şi a ludotecii “Cărăbus” pentru seria de evenimente organizate cu ocazia “Zilei Copilului”. 
Autoarea va susţine sâmbată - 1 Iunie si duminică - 2 iunie 2013, în cadrul Atelierului “Cărăbus”, pentru publicul din Braila si Galați, o lectură publică a cărţii sale.
Copiii şi părinții brăileni si gălățeni, deopotrivă, sunt aşteptaţi să o cunoască personal pe Claudia Groza invitată pentru întâia dată la Braila pentru o lectură publică a cărții sale de succes.

Despre carte:
"Tobias, elefantelul colorat" este o carte iubită de copii. A avut parte de o lansare frumoasă si multe lecturi publice, in diferite librării din Bucuresti. Tobias a mers in gradinite, unde copiii l-au indrâgit si au colorat impreună desenele din poveste. Intr-o dimineață, Tobias a ajuns chiar la scoală, unde a povestit elevilor cum a prins el viață. Copiii l-au aplaudat si indrăgit.
Acum, Tobias este nerăbdător să cunoască si copii din Brăila. Este prima calatorie in afara orasului unde a prins viață. Vă asteptăm cu drag si emotie!"
(Claudia Groza)
Prin acest eveniment, dorim să încurajăm si să promovăm drepturile copilului la joacă si educație şi să accentuăm importanţa lecturii în dezvoltarea intelectuală şi creativă a copilului, de la vârste fragede.

Evenimentul este deschis tuturor copiilor si adulților care doresc să descopere universul fascinant al lui Tobias, personajul principal al cărţii Claudiei Groza, lectura urmând a se desfăşura 1 Iunie, incepând cu orele 18:00 si duminica, 2 iunie 2013, incepând cu orele 11:00 în cadrul Atelierului de Creație pentru Copii si Ludoteca “Cărăbus”.

Durata unui atelier este de 2 ore si jumătate si cuprinde:
- o ora de lectură, urmată de o sesiune de autografe si sesiune foto cu autoarea;
- o oră de atelier de creație in cadrul caruia vom realiza elefănței colorați si alte crafturi amuzante;
- jumătate de oră de activități recreative amuzante, joacă şi distracție în cadrul Ludotecii.

Participarea se face pe bază de înscriere anticipată la Atelierul de Creatie pentru Copii si ludoteca “Cărăbus, tel:0751.535.596.
În taxa de intrare vor fi incluse: cartea “Tobias, elefănțelul colorat” cu autograf, sedința foto cu autoarea, toate materialele pe baza căruia se ţine atelierul de creație, accesul pentru joaca si distractie in Ludoteca si o diplomă de participare.
Taxa de intrare:
- 65 lei/copil;
- 70 lei/ copil + parinte;
- 120 lei pentru frati.
Evenimentul va avea loc in data de 1 Iunie, orele 18:00 – 20:30 si 2 iunie, orele 11:00 – 13:30 la sediul Atelier de Creatie pentru Copii si ludoteca “Cărăbus”, B-dul Dorobanților Nr.7, Bl. A7, parter (vis-avis de Catedrală). Rezervari la tel: 0715.535.596 – coordonator atelier “Cărăbus”, Maria Valentina Blanaru.

Târg de joburi eJobs la Romexpo

Am fost să iau pulsul şi am apărut şi în poză. În partea stângă, cu un pulover gri, fustiţă albastră (de fapt e rochie)... mergeam spre marele târg. 
Nu am găsit nimic pe educaţie....