duminică, aprilie 24

Prima zi de Paste


Am fost Luminata si am inteles.... ca exista iubire. Iar cand exista, dragostea se tine scai de tine, si te iarta. Si am plans.
Am inteles ca daca prietena X este fericita si nu te mai vrea in viata ei, asta nu e un capat de tara.
Am inteles ca sunt o persoana norocoasa, cu prieteni adevarati. Doar ei stiu sa ma aprecieze, cu bune si cu rele, sa ramana langa mine.
Am primit mesaje supriza de la oameni la care nu ma asteptam. O surpriza a fost de la Bianca. :) Muuultuuumesc!

Ca teama mi-a distrus fericirea... nu are rost sa mai povestesc. Ca am stat ca o foca la soare, am citit ["Invierea" de Lev Tolstoi - sa fiu in ton cu sarbatoarea], am facut insolatie si m-am bronzat ca tractoristii si acum ma ustura pielea, e haios sa comunic.

Ca tot vorbeam de prietenii minunati, care au rabdare cu mine, si ma invata cate ceva sau imi daruiesc cate ceva frumos (film, muzica, carti, rechizite... etc. nu conteaza... gestul e mai mult decat imens). Zilele trecute, un prieten, mi-a lasat offline un link cu un film, si cuvintele:

"http://www.youtube.com/watch?v=cKLC1KadGr8
un film bestial este si partea a 2-a. Sa-mi spui daca ti-a placut. O poveste de dragoste imposibila."
claudia : Multumesc! Nu stiu daca mai am starea sa vad astfel de filme. Traiesc povesti imposibile.
"este un film bestial cu toate ca nu am stiut de el. este in regia lui Nikita Mihailov care a regizat Gara pentru doi, Fratii Karamazov etc"

Bineinteles ca am comentat si m-am incapatanat. Am spus totusi sa-l trimit oamenilor care poate apreciaza. Unul dintre ei, sora mea.

Sa va spun ca am vizionat filmul... nu m-am dezlipit de laptop, am plans... sora mea a multumit prietenului care mi-a recomandat un astfel de film... si am inteles ca sunt un om norocos. "Dragostea apare o singura data in viata" - aceasta a fost concluzia surorii mele la finalul filmului.

Vizionati-l cu incredere!