sâmbătă, februarie 11

azi


dupa numai 4 ore de somn, suna ceasul. uff... mi-e greu sa ies de sub plapuma... si il reprogramez de cateva ori sa sune peste 10 minute. ma trezesc. o cafea tare si plec. sunt supraveghetor la olimpiada de romana. primul autobuz soseste repede. peal doilea il astept vreo 15 minute. nu-mi mai simt picioarele. tremur. inima ma doare de la tremurat. soseste autobuzul. un domn cu fes ma priveste lung. observ cu coada ochiului un scaun liber langa el, dar ma enerveaza privirea lui. un zambet ma face sa il privesc in ochi. era colegul meu, profesor de religie.
- te cam uiti dupa fete, domn' profesor!
-pai ce vrei , s ama uit dupa barbati? mergem in acelasi loc?
- daaa... se pare ca ne distram azi.
- Dragos nu vine. se duce la sky in Bulgaria.
- cinste lui.
Ajungem in liceul gazda, si din cancelarie iese Dragos, colegul de sport (un pustan de vreo 20 si ceva de ani, vesel si tare haios....si FRUMOOOOOS).
-Ce faci mai nu esti la sky?
-Am dormit aici. Am semnat hartia asta, si nici nu stiu ce am semnat!
-Daca ai semnat ca iti vinzi motorul?

Ne amuzam.... povestim... discutam despre examenele ce ne asteapta - unii din noi pentru grade,altii pentur titularizare - ne facem planuri pentru vacanta... etc. :)

Sosesc subiectele. Penitele incep sa alerge frenetic pe colile insetate de cerneala. Etichetele ascund vesele nume si prenume... :)
Blaga se dueleaza cu Arghezi in portrete la clasa a XI-a. Camil Petrescu si Mircea Elade isi compara femeile din operele literare.
Miron Costin si Cantemir se lupta pentru prestigiu la clasa a XII-a.

Intoarcere. Incepe ninsoarea. ger. Viscol. Astept in statie 20 minute. simt ca nu mai pot. nu reusesc sa cobor la statia corespunzatoare din cauaz aoamenilor inghetati care nu voiau sa faca loc pentru a nu ramane pe jos. tip la sofer. doar are oglinzi.

Timp liber petrecut la scoala.. fara bani... doar pentru zambete silectura unor subiecte.

maine servesc partea de biologie. merg de la 13 la corectat. cine spune ca profii ca nu muncesc? :))

vorbesc cu o prietena de blog.... imi trimisese un mail "optimist" pentru viata mea. mii de multumiri si zambete si imbratisari...

pentru relaxare, am vizionat doua filme.... "Luna plina" - regie Roman Polanski, cu Hugh Grant si o comedie "Viata cu noi".... :)

o seara magica va urez... si sper ca iarna sa se indure d enoi si sa nu mai ninga cu inversunare.