vineri, februarie 3

Bucurii

Ascult cu drag muzica pentru copii.

Citesc povesti si urmaresc pe facebook atat activitati pentru copii (teatru, povesti) - pentru ca in primavara vreau sa ii duc pe micuti la diferite activitati, cat si activitati hand made si nu numai, ale mamelor care lucreaza de acasa. Ma bate gandul sa fac ceva de acasa! Am multe idei si multe planuri, dar nu stiu ce voi alege, daca voi alege. Oricum in toamna ma intorc la scoala! Nu stiu ce sa fac cu micutii: sa le iau bona sau sa ii duc la cresa. Am sufletul greu, desi sunt constienta ca trebuie sa ma rup de ei la un moment dat. Nu stiu daca sa aleg catedra intreaga sau jumatate. Sunt multe intrebari pentru mine, dar nu ma sperii! Ma rog si bunul Dumnezeu ma va lumina. 

Am bucuria de a folosi carti senzoriale pentru micuti. Au inceput sa se prinda cum sta treaba cu ariciul si trage de figurile prinse cu arici. :)

Micutii iubesc cartile si sper sa ramana asa pasionati si cand vor creste! 

Uneori realizez ca le permit acces maxim la diferite obiecte. Imi place cand exploreaza imprejurimile. Sunt isteti si veseli, dar si creativi. Isi organizeaza locuri de joaca. Albia de spalat este un mic vapor pentru Horia. Ana pune pernele pe jos si se joaca. Sunt adorabili!

Bucurati-va de copii (fie ai vostri, fie ai rudelor sau ai prietenilor). Mergeti in vizita la copiii din spitale. "Taxiul cu bomboane" este o asocitatie care organizeaza evenimente de lectura si diferite activitati in spitale. Incercati! O fapta buna este atat de importanta pentru suflet!

Doamne ajuta si rugi ascultate!

Multumiri si nemultumiri

Da... poate lumea sa spuna ce o vrea despre mine, ca nu imi plasa! 
Priveam la petrecerea radioului Itsy Bitsy. Foarte frumos! Lume buna, parinti care si-au facut bloguri de parenting (se poarta acum, ca si cele pentru recenzii - dar asta e macar o pasiune utila, dar copilul ti-l cresti cum iti dicteaza instinctul, posibilitatile si in functie de personalitatea copilului). Multi vor da cu rosii in mine si  vor spune ca sunt exagerata, ca imi doresc recunoastere si multe alte chestii. Am oferit GRATUIT povesti acestui post de radio cand erau la inceput. Le-am oferit cu toata dragostea si buna intentie. Au fost difuzate ani buni, timp in care patronii au facut rost de bani si acum emisiunile sunt realizate de vedete: Tilly Niculae, Andreea Marin, etc. Invitatii in emisiuni sunt parinti grei, cu activitati banoase si care se misca in blogosfera cu talent. Ma gandeam asa... in nemultumirea mea... oare nu meritam si eu macar o diploma jalnica din hartie reciclata sau chiar pe foaie dictando dintr-un caiet de 4 lei? Sunt nebuna! Da! Si imi place sa mi se recunoasca meritele. Dar nu conteaza! Dumnezeu este prezent si am tot ce imi doresc si cresc si stiu/stim ca va fi bine! Ma bucur ca am fost la baza succesului acestui post de radio Itsy Bitsy, destinat copiilor, pe vremea cand nu aveam copii. De acum, voi face mult mai mult si mai atent de dragul micutilor mei, care nu cresc cu aer si au nevoie de carti, de jocuri pentru educatie! 

Multumiri! Sunt recunoscatoare pentru ca am cereri de povesti personalizate, pentru ca am gasit proiecte pe sufletul meu (reviste, lectura in scoli, manuale, etc.). Imi doresc SANATATE pentru familia mea, pentru rude, prieteni, cunostinte, dar si pentru vrajmasi. 

Am invatat ca toate se intampla cu un rost, cand trebuie sa se intample, cand te astepti mai putin si cu ajutorul lui Dumnezeu. 

Va doresc dorinte implinite si rugi ascultate!