vineri, noiembrie 27

Teatru

Cand credeam ca mie nu mi se mai intampla nimic dragut, frumos, util... am fost invitata la teatru.
"Clinica" la Teatrul de Comedie, cu George Mihaita.(Imi amintesc cand a adus revista BRAVO in viata liceenilor, dupa 1989... ca tanar si nelinistit era. Acum a imbatranit - o data cu mine, bineinteles).
Viata e facuta sa fie traita. Toti avem propria noastra nebunie. S-a jucat dramaterapie, un joc ce te ajuta sa te descoperi - exact ce am facutluni la cursul dedezvoltare personala,"Lumea din noi - propriul nostru film". Nimic intamplator... pishologie experentiala. Frumos, adevarat, util (asa sper).
Totul are o rezolvare si apare atunci cand trebuie.
Lumea merge la teatru... face in ciuda crizei si se incarca pozitiv.

O zi buna

Mereu m-a pasionat psihologia. In facultate am facut un curs de psihologie. Am invatat despre psihologia vaastelor. Mi-a placut si nu prea. In 2006, am demisionat din invatamant si am ajuns la Rentrop&Straton, Grup de Editura si Consultanta in Afaceri. Au fost 8 luni minunate acolo. Am cunoscut oameni ce imi sunt alaturi si acum. Am avut sansa sa intalnesc oameni pasionati de cati. Am citit mult atunci pe teme de psihologie. Mi-a placut ce am aflat. Am incercat sa aplic si am evoluat. Asa simt, adevarul nu stiu care este.
In 2007, am mers cu Diana la primul meu curs de dezvoltare personala, tinut de Corina Marin.
Anul acesta am urmat in maiun curs de scriere creativa, ce m-a ajutat foarte mult sa capat incredere in mine.
Pe 19 noiembrie am particip la un workshop pe tema "Viata ca un joc de puzzle". Am mai cunoscut cativa oameni... pe care sper ca viata sa mi-i mai aduca in cale. Am invatat ca se poate, daca actionezi.
Luni, 23 noiembrie am inceput un curs de dezvolatare experientiala "Lumea din noi - propriul nostru film". Am facut dramaterapie. Imi e de folos.... simt asta.
M-aminscris la un newsletter "O zi buna"... care ma incanta zilnic cu ceva frumos... citatul zilei, bancul zilei, muzica, rugaciune si o incurajare. Mesajul de ieri era: "aleg sa fiu impacata cu mine insami". Am ales... dar experienta si oamenii din jur... majoritatea rai, invidiosi, de proasta calitate... ma fac sa nu mai am valoare, sa nu ma mai suport...
Incerc sa fiu impacata cu mine... desi e atat de greu de lateorie la practica.
"Claudia, sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos. ".... PROMIT SA FAC ASTA!