vineri, noiembrie 16

Despre azi

Am evadat putin in oras... care s-a imbracat deja de sarbatoare. Nu-mi place comercialul din preajma sarbatorilor, dar asta e.
La urcarea in autobuz, o doamna m-a rugat sa o ajut la bagaj. Din vorba in vorba, mi-a spus ca are 53 de ani, ca face scoala de soferi si seara, face jogging in Herastrau.
- Va dau un sfat domnisoara. Este important... eu l-am aflat acum cativa ani, prea tarziu pentru mine. Sa faceti tot ce va doriti, dar sa nu uitati sa deveniti mama. E atat de important pentru o femeie!
- Multumesc. :) Voi tine cont de sfat. 
Apoi am discutat despre excursii... eu despre Lisabona si Maramures, dansa despre Transilvania si Roma... :)

Să fim MOŞ CRĂCIUN, DARNIC, VESEL ŞI BUN

 MONICA OLTEANU, O FATĂ CARE SCRIE FRUMOS, EDUCĂ ATÂT DE FRUMOS COPIII (POATE MĂ INVIŢI SĂ LE CITESC TOBIAS, CE SPUI?) ŞI SE IMPLICĂ ÎN MULTE ACTIVITĂŢI, A DESCOPERIT O CAMPANIE PENTRU A-L AJUTA PE MOŞ CRĂCIUN. I-AM PRELUAT POSTAREA DE PE BLOG.

HAIDEŢI SĂ FIM BUNI... SE POATE, ZĂU... DĂRUIŢI O CARTE, UN CREION, UN LEU... CE PUTEŢI PENTRU A FACE O BUCURIE UNOR COPII CARE NU AU ŞANSA UNEI VIEŢI DECENTE.

VĂ MULŢUMESC! ÎNGERII SĂ VĂ ASCULTE RUGILE. VĂ ÎMBRĂŢIŞEZ CU BUCURIE ŞI VĂ DORESC ÎMPLINIREA CELOR MAI ARZĂTOARE VISE. 

 Si tu poti fi Mos Craciun

Eu am o convingere … sau poate o prejudecata. Dar in ceea ce ma priveste o numesc convingere – tuturor oamenilor le-a lipsit ceva in copilarie. Fie jucarii. Fie hainute. Fie mancare. Fie tabere. Fie rechizite. Fie … afectiune. In cazul meu mereu era ceva ce eu nu aveam, mereu era ceva ce colega mea avea si eu nu aveam, desi poate cele doua obiecte erau izbitor de asemanatoare sau faceau cam aceleasi lucruri. Dar imi lipseau …
Din fericire mie nu mi-au lipsist jucariile, rechizitele sau hainele. Am fost unul dintre copiii care au avut de toate … este adevarat ca moderat, dar le-am avut. Si am avut si iubire! :) Dar sunt copii care nu au nimic din  toate astea si nu pot sa-mi imaginez ce simt sau cum se descurca; tocmai pentru ca am o scapare pentru copii si pentru ca eu cred ca orice suferinta a lor e nedreapta pentru ca ei nu pot decide pentru viata lor, pentru viitorul lor, sunt prea mici … si unii neajutorati, m-am alaturat cu drag si cu sperante multe si mari campaniei Globuri de Suflet (in link sunt toate detaliile despre campanie)  pe care Lavinia a initiat-o acum 4 ani.
Asa … ca daca vrei si tu sa fii Mos Craciun pentru unii copii nevoiasi poti sa ne ajuti. Cu orice: banuti, alimente, rechizite, jucarii, hainute (daca aveti copii care au hainute pe care nu le mai folosesc si sunt bune ni le puteti dona, gasim noi copii si parinti care s-ar bucura de ele) sau orice ajutor cat de mic v-as zambi si v-as foarte mltumi in numele tuturor copiilor care vor primi cadourile de la voi pe 6 decembrie cand vom merge sa fim … Mos Craciun (Nicolae). 
Piste importante:  
Cont bancar: RO 76 BTRL 0470 1201 F189 30xx- deschis la Banca Transilvania, Biberi Lavinia (contul o sa fie monitorizat alaturi de intreaga echipa Globuri cu Suflet, editia a IV-a, Bucuresti).
Mail: monicaolte@gmail.com sau  biberi.lavinia @ gmail.com
Iar eu cred ca Mos Craciun exista in fiecare din noi! 
ps: te rog imparte articolul cu cati mai multi oameni. Multumesc :)