miercuri, februarie 18

Fir de iarba

Am vazut un fir de iarba tremurand, pe alee. L-am pus in pamant si i-am promis soare. L-am rugat sa fie vesel si sa aibe grija de furnicile din jur. S-a bucurat ca i le-am prezentat.
Mi-a spus sa-l vizitez si maine, si peste 2 saptamani cand va veni primavara, iubita regnului vegetal. Isi asteapta cu drag fratii si surorile.
Protejati si iubiti firele de iarba!

Publicitate

Imi place publicitatea. Aveam timp si urmaream toate reclamele, emisiunile despre publicitate. Am si participat la un concurs cu texte pentru diverse produse. Mi-am dorit mereu sa ajung la "Noaptea devoratorilor de publicitate".
Imi plac reclamele NIVEA. Am o agenda draguta, cu sloganuri dragute:
"Frumusetea este o scanteie".
"Frumusetea este o stare de bine".
"Frumusetea este o dorinta".
"Frumusetea este apropiere".
"Frumusetea este energie".
Eu, adaug: frumusetea este un zambet, este dragoste, este clipa cand esti tu si te simti bine in pielea ta. Frumusetea e un suflet bun si curat, sincer si deschis. Frumusetea inseamna sa fi inconjurata de prieteni. Frumusetea este dor de imbratisari.

Eu, despre mine, cu mine

Uneori imi doresc sa fiu tupeista ca X, sa fac ceva ca Y etc. Dar oare altcineva isi doreste sa fie ca mine? Pana la urma, fiecare e unic. Sunt placuta asa cum sunt. De ce m-as schimba? Clar n-as mai fi eu.
Asa sunt eu: zambareata, nebuna, visatoare (intre patru pereti sau intre perna si plapuma sau dimineata in autobuz cand nu am ce vedea pe geam si visez cu ochii deschisi), sensibila, poate chiar extrem de sensibila cum imi spune o buna prietena.
"Asta sunt, nu am ce face, alta mama nu mai face".