marți, februarie 5

Ghinioane

Am o perioada proasta.. pe langa faptul ca sunt extrem de obosita...  am avut trei zile, cu trei probleme MARI. 
Duminica nu m-am putut logat pe yahoo. Cont blocat si ciudat ca mi-au pus o intrebare pe care eu nu avem cum sa o formulez in viata mea. Yahoo Romania m-au redirectionat spre Yahoo SUA. 
Ieri... un incident urat cu un elev... nu mai zic ce si cum... Azi, dupa ce am vazut cum un profesor a fost batut de un elev "identic", am decis sa renunt la acele ore. :)
Azi, am validat pe RATB. Nu  a functionat aparatul. A venit controlul. Doamna nu m-a inteles.. si am primit amenda. I-am zis: "Doamna exista un Dumnezeu.Sa nu uitati asta... NICIODATA." Am plans.. normal. La scoala, un coleg imi spune: "Daca te consoleaza cu ceva, si eu am primit amenda.Uite dovada. "
M-a deranjat atitudinea... doamna controlr s-a servit singura cu actul de identitate, sustras din port documente. Bine ca m-a prins pe mine... 
Doamne... simt cum ma scurg... dar asta e viata. Un adevarat haos... o nedreptate infinita... :)

Doneaza cuvinte! :)

In perioada 4-15 februarie 2013, alaturi de Asociatia Little People,  vom celebra viata mai mult ca oricand, vom demonstra ca impreuna suntem mai puternici si ca nimeni nu  trebuie sa se simta singur cand poarta o lupta. Toate mesajele scrise pe intreaga durata a campaniei vor ajunge la copiii si adolescentii bolnavi de cancer.

Doneaza cuvinte!
 
 

Pe data de 15 februarie sarbatorim Ziua Internationala de lupta impotriva cancerului la copil. Sarbatorim fiecare copil sau adolescent care lupta din greu cu aceasta boala si le aratam ca exista speranta. Atunci vom dona cuvinte si mesaje de incurajare. Speram ca, mai mult ca niciodata, pe 15 februarie cuvintele noastre si cuvintele tale vor primi o importanta nebanuita. Vor fi ascultate cu atentie si transformate in indemnuri spre victorie si reusita! Dorim sa le aratam micilor pacienti ca aceste mesaje rostite cu curaj si deteminare pot prinde forta, pot inalta, ii pot ajuta sa fie curajosi. Pe 15 februarie cuvantul SPERANTA va fi mai puternic ca niciodata. Ne ajuti? Iti donezi cuvintele? Le transformi intr-o incurajare? Trimite-ne o poza cu mesajul tau de incurajare la info@thelittle-people.org

Campania ,,Doneaza cuvinte” se va desfasura in perioada 4-15 februarie marcand 2 zile importante: Ziua Mondiala de Lupta Impotriva cancerului si Ziua Internationala de Lupta impotriva cancerului la Copil. Asociatia Little People in toata aceasta perioada se va adresa presei, publicului larg, bloggerilor, doctorilor, autoritatilor si institutilor publice solicitandu-le solidaritatea prin transmiterea unui mesaj de incurajare care mai apoi va fi facut cunoscut tutoror pacientilor care beneficiaza de sprijinul asociatiei. Ce poate sa fie mai simplu decat sa incurajezi. Sa crezi in puterea cuvintelor tale. Cuvintele noastre conteaza deoarece pot fi transformate intr-un mesaj, viziune si scop comun: cancerul la copil trebuie invins!

Asociația Little People este o organizație non-profit, care are o experiență de peste 16 ani în oferirea serviciilor psihosociale în domeniul medical, asigurând suport zilnic și programe de intervenție complexe copiilor și tinerilor bolnavi de cancer internați în 7 secții majore de oncopediatrie din Romania, in Timișoara, Cluj, București și Iași. Incepand cu luna februarie copiii si adolescentii din Republica Moldova vor beneficia in premiera de eficacitatea programului de suport psihosocial pus la dispozitie de asociatie. Prin jocuri, povești și activități creative, specialiștii și voluntarii Little People ajută copiii și familiile acestora să facă față mai ușor bolii și tratamentului, le oferă oportunități de joacă, învățare și exprimare, îi ajută să fie curajoși și învingători în fața bolii. În 2006 a înființat Clubul Temerarii, al adolescenților români care au învins cancerul, numărând peste 300 de membri din 85 de localități. Din donațiile și fondurile obținute, Asociația Little People oferă suport psiho-social zilnic la peste 90% din copiii bolnavi de cancer din România, a construit și a amenajat 2 camere de joacă, a renovat secții de pediatrie, oferă suport în achiziționarea aparaturii medicale necesare și în procurarea medicametelor greu accesibile, desfășoară campanii de conștientizare în comunitate și organizează evenimente pentru tinerii supraviețuitori de cancer.