vineri, februarie 3

START VOTARE TEXT CU T

VA ROG SA INCEPETI VOTAREA. IMI SCRIETI: LOCUL I; LOCUL II SI LOCUL III.

BAFTA TUTUROR.

ASTEPT SI CATEVA IDEI DE PREMII. (tineti cont ca premiile le dau eu, din salariul meu umil de profesor).

WEEKEND DE POVESTE... CU MULTE LECTURI.

Text cu T temeinic - de Miruna

Oare?

Cu inima trista, creionez un zambet tomnatic,pe fata-mi tacuta. Am ramas prinsa intr-un univers ,in care tineam tineretea in palme,timpul nu trecea teribil de repede si cunosteam iubirea tandra.
Totul parea usor,doar sufletul meu tremurand parea tabacit de teama necunoscutului. Cu degetele pe tastatura si trupul nesigur privesc pe tavan,gandindu-ma la trecutul nostru ,la clipele traite intr-o tainica iarna, in care taceam si ascultam valsul fulgilor de nea, caci totul era transformat intr-o lume transparenta de trairi contradictorii. Tresareau sufletele dinauntrul nostru, caci de teama ne-am absorbit gandurile cu tacerea teribila ce ne bantuia.
Si atunci soarta noastra hotara timpul...

Text cu T - de Ana Maria B.

Tremuri in taceri
Tacerea se tupila in spatele cuvintelor. Timpul valsa in eternitate cu tot cu tineretiile-i trecatoare. Traia inauntrul tau un tremur si trebuia sa il termini, sa-l scoti din tine. Timida, cu obrajii trandafirii, tociti de lacrimi, tinzi sa ta rusinez de tentatia de a visa. Esti prabusita la pamant cu capul rezemat de tapetul aspru si genunchii apropiati de piept. Nu puteai sa zbori, caci ca un tunet timpul iti fransese aripile. Era tarziu sa-ti rescrii trecutul. Iar atatea trairi te trageau in jos, taine pe care numai sufletul tau le cunostea. Umbra perdelei te mangaia cu tandrete, iar soarele se turna talazuri aurii pe pereti. Ceasul ticaia, secundele treceau fara tact, iar cu trena lor in spate, orele se scurgeau ca niste trecatori rataciti in trotuare. Dar uite, s-a asezat o turturica pe pervaz si ti-a lasat un tichet spre lumea viselor, o pana pe care-ai transformat-o intr-o pereche de aripi, atat de inalte, incat zgariau tavanul.