luni, octombrie 25

si-am scris in cafeneaua HasHas


HasHas... un loc colorat, cu desene pe pereti, ideal pentru a te inspira la povesti. taman bun pentru mine, taman bun pentru un curs de scriere, ce s-a desfasurat sub magheta magica si corecta a maestrului Mario inconjurat de o multime de vreo 15 elfi constiinciosi, care mai de care mai talentati, citit, cu preocupari foarte diferite.
azi, pe site-ul organizatorilor AdLittera s-a afisat dovada ca am muncit. unii mai seriosi decat altii, s-a scris ceva literarura de sertar. fiti cu ochii pe ei: http://idc.adlittera.com/
foto click aici
mereu mi-au placut degetele mele... par ale unui artist... in cazul meu unul ratat, dar degetele-mi tot imi plac.
aaa... si am fost descrisa de o colega de curs ca fiind zana elfilor dintr-o padure. (eu care stiam ca zanele sunt de obicei blonde, am fost putin socata). si uitati asa, imi creste optimismul, si stima de sine si incep sa ma percep ca fiind frumoasa.

asteptam impresii!

spre Arcadia

urc in trenul albastru, cu exceptia vagonului meu care e galben, adica solar si plin de viata. pornesc spre Arcadia, o tara creata din vise, placere si iubire. timpul e o harfa minunata, care canta incet si armonios. gandurile mele sunt asezate ordonat in buzunare. gulerul este scrobit pentru a-mi tine privirea orientata inainte, sa nu ma uit deloc inapoi. trecutul a fost, l-am trait, apoi retrait. l-am inteles, l-am corectat si mi-am luat lectiile invatate in sertarul cel mai mare al sufletului. i-am daruit trecutului un zambet din prezent, caci in acele vremuri nu zambeam. am fost si eu candva o fata serioasa. acum sunt ludica si devin egoista pe zi ce trece.
ma scutur de cuvintele aruncate-mi in fata, asa pe negandite. ca as fi labila si sensibila. mesaje spuse fara a fi gandite, le sterg si ma bucur ca sunt lecturata "din greseala". cred ca asa este cel mai bine. accidentele acestea au un rost.
"esti ceea ce gandesti!" da, cat adevar! sunt ceea ce gandesc.... adica: o femeie placuta, importanta (cel putin pentru mine, da sunt!), care are vise si mai ales lupta pentru visele ei, care bineinteles vor fi de folos si altora. imi voi apara mereu visele cu cel mai rezistent scut. nu-mi voi lasa nicicand dragostea sa lancezeasca. adun miracole si le pastrez in borcane de argint.
dar, hai sa zambim si sa-mi urati DRUM BUN!
uuuu... chu chu chu... locomotiva scoate fum....