luni, ianuarie 17

Invitatie la botez

O fetiţă dragă mie, pe care am iubit-o de când era un embrion, apoi am pupat-o prin burtica mamei 9 luni, am mers împreuna la teatru... mă alintă Clau... şi mă iubeşte tare mult (avem amândouă ochii mari, mari ca de lup) are acum un frăţior, născut pe 5 decembrie. (am fost fericită că e pe 5... numărul meu norocos - un îngeraş mic şi frumos).

Duminică, micuţa a venit în vizită, mi-a facut cel mai frumos portret din câte mi s-au făcut până acum... ha ha ha, şi la un moment dat, mă întreabă:

"Clau, tu vii la botez la Botoşel?"
"Nu ştiu iubirea mea, nu am fost invitată!"
"Ba daa... vii, nu mă interesează, eşti bifată". :))

Am râs cu lacrimi... e o mână de om, de numai 3 ani sş 10 ani (aceeaşi diferenţă este şi între mine şi sora mea).

Aşa că, sunt în căutare de ţinută... acum, că tot admiram rochiile de la Globul de Aur.

Pentru femei (primit pe e-mail)

Nimeni nu le poate face pe toate; deci o femeie nu trebuie, nici ea, sa fie perfecta!

Dar exista o serie de lucruri pe care ar trebui sa le stie orice femeie sau sa le invete rapid! Iata 14 dintre ele:

1. Sa schimbi roata la masina, sa iti schimbi culoarea parului fara sa mergi la salon si sa schimbi un barbat.

2. Viata e scurta, nu o irosi incercand sa faci totul perfect!

3. Partenereul tau nu este un vrajitor care iti citeste gandurile. Fa-l sa te intrebe cum te simti si ce doresti. Arata-i ce vrei. Intotdeauna actiunea este mai buna decat vorbele.

4. Priveste-o pe mama ta. S-ar putea sa devii copia ei la indigo, asa ca schimba ce e de schimbat!

5. Nu citi carti si bloguri scrise de persoane nefericite, deprimate. In schimb, tine un jurnal in care poti scrie periodic cate ceva despre sentimentele tale. Fie ele de furie, iubire, dezamagire sau bunatate.

6. Daca iti doresti o promovare la serviciu, cere-o! Nu astepta ca seful sa te remarce, fa-i tu o lista cu cele mai bune 10 lucruri pe care le-ai facut pentru companie in ultimul an.

7. Fii mai jucausa si mai energica! Alearga prin parc, plimba-ti cainele, invita-ti prietenele la zoo…

8. Nu astepta ca un barbat sa-ti daruiasca orgasme multiple. De fapt, vei trai mai bine daca nu te astepti ca un barbat sa-ti daruiasca ceva.

9. Daruieste! Daca vezi o batranica saraca pe strada, ofera-i bani sau mancare. Nu lasa sa treaca nizio zi fara o fapta buna.

10. Daca te-ai saturat sa astepti ca iubitul tau sa te ceara de nevasta, incepe sa-l prezinti ca logodnicul tau.

11. Daca descoperi ca iubitul tau te insala, nu ii arunca in fata cu tot ce ai la indemana. Ia o pauza de cateva zile, gandeste-te bine ce vrei de la viata si de la relatie si abia apoi, la un pahar de vin, marturiseste-i ca ai aflat. Nu juca o melodrama. Fii sigura pe tine si puternica. Este primul pas spre vindecarea ta sau a relatiei.

12. Nu alerga dupa o verigheta cu orice pret. Singuratatea sau o relatie libera pot fi la fel de bune, chiar mai interesante. A fi sotia cuiva nu e o calitate, ci doar o stare de fapt.

13. Nu incerca niciodata sa fii prietena cu “fostul”, daca nu este suficient de inteligent sa aprecieze acest lucru. Si asta nu inseamna sex dupa despartire!

14. Sa nu ai incredere niciodata intr-o femeie care isi insala sotul sau care a despartit o familie. Nu ii fa intrarea in casa ta. De fapt, ar fi bine sa nu aduci nicio femeie interesanta in casa ta!