marți, noiembrie 1

lacrimi de dorul de mine

Soapte se aud in spatele meu... 

"E cea mai tare profa... :) Imi place mult ora dansei..."

Zambesc.... E tot ce am. Bucuria copiilor care-mi sunt elevi, si ma iubesc si ma respecta si au nevoie de mine.

Cand lacrimile isi cer dreptul de libertate, le dau drumul. Rimelul curge. Si ce daca? Uneori.... ajung la capatul  puterilor. Ma simt atat de singura... Poate am nevoie de aceasta singuratate. Ma intreb... pana cand mai sufar? Pana cand trebuie sa rezolv probleme si sa dau explicatii.

Primesc oferte de a scrie povesti pentru iarna, povesti de Craciun pentru cei Dragi. Cu oful dragului risipit prin nisipul Saharei... scriu. Lacrimile curg... si ma intreb cand voi gasi linistea acea dupa care tanjesc de atata timp. Am obosit.... si ma simt a nimanui. Si atat de  singura. Ma uit la mine si ma recunosc straina. Si plang... cum n-am mai plans de ani. Si plang... si respiratie mi se opreste... si totul ma doare arzator.

Mi-e dor de liniste si de normalitate, ca unui claustrofob de aer.

Mi-e dor de zambetul meu sincer, ca unui peste din acvariu de apa din Ocean.

Mi-e dor de mine... de activitatile mele.

Buletin meteo pentru tine

Foto: Nicholas_T | Flickr.com

Buletin meteo pentru tine

Fiecare răsărit de SOARE să-ţi aducă o dorinţă, iar fiecare apus să ţi-o implinească! ... ÎN URMĂTORII ANI: Vântul va sufla plin de dragoste, cu intensificări puternice în sufletul tău. Înnorările vor lipsi, soarele va străluci, inima ţi-o va încălzi. Probabilitatea de precipitaţii va fi semnalată doar cu stropi de bucurie. Cerul va fi acoperit de fericire, atmosfera va fi încărcată de noroc şi sănătate. Temperatura este în creştere, iubirea pluteşte deasupra ta. Valorile termice se vor menţine şi noaptea, în vise frumoase. Dragostea va favoriza transportul de aer cald şi vreme frumoasă în viaţa ta. Zâmbeşte şi... iubeşte, dragul meu. 

Mai este atât de puţin.... :)