sâmbătă, noiembrie 5

Imperfecta din dorinta de prea perfecta

Viata mea e o continua alergare. Imi doresc sa fac mult... sa scriu mult... sa fiu peste tot... sa iubesc mult... sa daruiesc mult... sa ascult... sa fiu iubita.

Azi, am ascultat un prieten la telefon... ma uitam cum se scurge timpul... in acelasi timp incercam sa imi beau cafeaua... sa imi urmaresc lista cu planuri pentru ziua de azi. La final, mi-a spus: "iarta-ma ca am vorbit atat de mult".

Azi, am primit observatii ca scriu aiurea... ca amestec timpurile si le folosesc alandala... ca am expresii si cuvinte neadecavte pentru povesti. Da, asa este. Din dorinta de a scrie mult, repede, pentru a trece la alt capitol al vietii, gresesc. Nu degeaba mi-am propus sa ma linistesc, sa ma ocup in liniste de scrie si suflet.

Azi, am fost sunata de nasa mea si mustruluita ca nu mai dau semne de viata. Uneori ma intreb cum de ma las purtata de valul virtualului, si uit sa traiesc printre oameni. Poate unde lucrez cu oameni si am nevoie sa-mi caut linistea si sa imi creez o lume a mea? Nu mai stiu....

Azi, un "prieten" mi-a cerut sa-l ajut sa isi gaseasca de lucru. Nu am nicio putere. M-am simtit folosita. Apoi, am reflectat, si am inteles ca as putea sa ii ofer macar cateva idei si portite din ce mai cunosc eu. Mi-e greu sa stiu ca nu pot ajuta... dar, uneori si un sfat, un link, o idee conteaza.

Tot ce stiu e ca am nevoie sa-mi restructurez viata, capitolele din ea, prioritati... sa nu mai astept nimic de la nimeni. Sunt o femeie care stie unde sa caute raspunsurile: in ea.

Asta imi doresc... :)





Asa ma simt si eu... alintata prin cuvinte, incurajata... :) 
Textul mi se potriveste perfect pentru acest moment din viata mea.:)

Bucurii, ingeri, zambete sa fie alaturi de fiecare dintre voi.... Imbratisari si minuni sa curga asupra voastra. :)

Animalele iubesc copiii si puritatea lor

Uimitor! Moment emotionant



Moment emotionant la o gradina zoologica din SUA. Cum a reactionat un tigru la vederea unui bebelus.

Fotografiile incredibile au fost capturate in momentul in care un tigru si-a plecat capul si a ridicat labuta in fata unui bebelus care admira animalul de partea cealalta a custii.

Fotograful Dyrk Daniels a observat cand un tigru bengalez a devenit interesat de copilul curios si, imediat ce felina s-a apropiat de acesta, a imortalizat gestul extraordinar si neasteptat.

Contrar asteptarilor, Taj nu s-a manifestat agresiv, ci si-a lipit botul de geam si a cautat afectiunea fetitei.


“Am observat cum fetita se apropie de geam, cum isi lipeste manutele de el si cum se uita atent la pisica mare din fata. Apoi, am vazut cum tigrul o observa si se apropie. Primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost ca animalul va deveni agresiv si ca micuta va capata o fobie care o va marca pentru tot restul vietii. Marea mi-a fost uimirea cand am vazut ca felina isi inclina capul spre ea si cauta afectiune“, a declarat fotograful.


Micuta nu a fost deloc speriata, conform jurnalistilor de la daily.mail.co.uk, ci dimpotriva: s-a intors fericita la mamica ei si a inceput sa bata din palme.

“A fost prima data cand am observat un gest atat de tandru din partea unui pradator“, a spus Dyrk.

Sursa: daily.mail.co.uk