joi, iulie 14

Cine te-a iubit....

Prieteni prin lectura

Prietenia poate fi precum o bijuterie. Cum se câştigă un prieten? Prin comunicare, sinceritate şi încrederea acordată. Timiditatea ne determină să ne izolăm într-o lume creată de noi. Este bine să ne creăm prieteni imaginari? Oare cum iau naştere?

Ei dragii mei copii, lectura şi în general călătoria prin lumea poveştilor, ne ajută să ne alegem modele. Cui nu i-ar plăcea să aibă un tovarăş de joacă foarte curajos? Sau un prieten care să-l înţeleagă, să-l asculte, să deseneze şi să creeze împreună o lume fantastică? Aţi ghicit. Mici sau mari, ne dorim să avem prieteni minunaţi.

Revista MEKI ne ajută să descoperim ce înseamnă un amic de nădejde, să alegem jocuri plăcute pe care să le împărtăşim cu aceştia.

Meki.ro este un proiect al Asociaţiei Media Kinder (organizaţie non-profit) al cărei scop este să realizeze desene animate educative.

Media Kinder oferă o soluţie unică pentru încurajarea lecturii şi a performanţelor la învăţătură a copiilor. Această soluţie este un abonament la o revistă educativă de benzi desenate. Banda desenată este exact pasul intermediar între silabisire şi plăcerea lecturii. Imaginile sunt însoţite de câteva cuvinte. Atracţia este maximă iar efortul lecturii este minim. Toţi părinţii care doresc să-şi vadă copiii citind ar trebui să aibă aşa ceva.

Cu doar 1 euro/lună, orice copil poate avea acces integral la conţinutului site-ului www.meki.ro. Mai precis, asta înseamnă echivalentul interactiv a peste 120 de pagini de revistă tipărită.

Pentru 1,5 euro/lună + taxele poştale, primiţi acasă o revistă tipărită iar accesul online pentru www.meki.ro este gratuit.

Orice părinte care doreşte să îşi vadă copilul îndrăgostit de lectură ar trebui să îi ofere acestuia benzi desenate educative.

Hai să ne facem prieteni! Prietenul adevărat la nevoie se cunoaşte. J

Suparare alinata de o poveste publicata

Da... au fost oameni care au reactionat urat si m-am judecat vizavi de decizia mea de a iesi din examen. Tin sa mentionez ca era dreptul meu, este regula stabilita in metodologia de invatamant. Iar ieri, ca niciodata, s-a "purtat".

Asadar, domnilor, nu am gresit cu nimic. Aaa... si inca ceva: in anumite momente, demnitatea unui profesor se masoara si in zecimale de barem. Nu ma asteptam ca cineva care a lucrat in sistem sa imi spuna asa ceva. :) Nu-i nimic.... poate voi invata si eu o data pentru totdeauna ca oamenii sunt imprevizibili.

Ca sa imi treaca supararea, aseara tarziu, am aflat ca o povestea de-a mea va aparea in revista de benzi desenate MEKI - de aceea i-am facut si reclama pe blogurile mele (o puteti cumpara cu incredere; este utila si foarte educativa, diversificata). Voi colabora cu revista si asta ma bucura foarte mult.

Hai ca sunt si eu buna la ceva....

Domnii care s-au suparat pe mine, ce au facut util si frumos in ultima perioada?