marți, decembrie 1

Gripa

...neplacuta situatie si stare.
Neliniste si somnolenta. Fara gust si foamea e mare.
Uneori mai merit. Voi intelege ce bine e sa fiu sanatoasa, dar sa fiu ponderata. Sa nu mai trag foarte mult de mine. Sa mananc la masa ca omul, nu pe fuga, cu o mana pe tastatura. Sa incerc sa dorm pentru a ma reface nervos.
Acum, cu nasul in batista, cu o mana pe tastatura - ha ha ha- incerc sa urez sanatate, ca-i mai buna decat toate.
Si cum capul imi vajaie... narile imi fornaie... ochii imi lucesc mai ceva ca beculetele de pe bulevard cu ocazia Craciunului... va las cu bine... pana ma trezesc complet refacuta.
Nu vreau la scoallllaaaaa!
Imi amintesc cand mancam creta sa fac febra sa nu merg la scoala.Nu mi-a iesit niciodata. Acum, da,imi doresc sa stau acasa. Sa am vacanta... sa nu mai am parte de elevi carora nu le pasa ca esti OM.
Vreau sa stau acasa, sa scriu povesti... si sa devin o scriitoare consacrata si sa traduc in multe limbi povestile... si sa calatoresc... si sa fac milioane de copii fericiti si mai buni.

Curs de dezvoltare personala - Povestea din mine

Aseara, la cursul de dezvoltare personala, fiecare a scris o poveste. Si-a ales un erou si a scris o poveste. Psihologii au interpretat povestea pentru fiecare. A fost atat de interesant sa vezi cat de bine te regasesti in ceea ce scrii, inconstient. E minunat ca poti afla atatea despre tine la un astfel de curs.
Am scris o poveste despre fluturele Alfa.
Am sa v-o scriu saptamana viitoare. Acum a ramas lascanat pentru a fi de folos psiholoagei care organizeaza cursul.
Unele lucruri se intampla atunci cand trebuie. Dupa criza biliara suferita duminica, credeam ca nu ajung la curs luni. Dar, culmea, luni l-a pranz am prins putere. M-am ridicat, mi-am facut o baie pe cinste, am mancat putin si peste cateva ore am pornit la drum.
Port ingeanta o carte, mereu. Daca citesc 2-3 pagini in drumul meu si tot este bine pentru mine. Incerc sa economisesc timpul. Atunci cand nu citesc,ma rog in gand si fac planuri.
Apropo de timp, in urma povestii scrise aseara la curs, a reiesit ca nu-mi ajnge timpul.Da... am lenevit atatatimp, iar acum vreau sa fac multe. M-am si redescoperit oarecum.Mi-am regasit anumite resurse nematerializate. Voi reusi sa fac tot ce imi propun. Stiu ca se poate.