sâmbătă, octombrie 2

usor influentata...


e minunat sa ai langa tine un om care sa te incurajeze sa scrii, sa lucrezi pentru un proiect, sa nu iti taie aripile. imi doresc o astfel de relatie. stiu ca pot face multe cand simt respiratia omului drag pe umarul meu sau un sarut pe frunte sau o imbratisare. adesea se intampla. viata imi arata ca, important e sa pornesc eu la drum, si apoi apare forta care sa ma ghideze. totul e sa fac primul pas, ceilalti vin de la sine. chiar daca ma impiedic, am invatat de mica sa ma ridic, ma scutur, strang din dinti, poate vars o lacrima, zambesc si imi continui drumul.

citeam despre vise. ma bucur ca mai exista oameni care au vise. as vrea sa ii imbratisez, sa le zambesc si sa-i incurajez. pacat ca suntem atat de putini cei care avem vise si luptam pentru indeplinirea lor. lumea ar fi SUPERBA, ireal de frumoasa daca fiecare si-ar contura un vis din cand in cand.

visele prind forma cand crezi in ele, cand le vorbesti - nu sa le strigi in gura mare - cand le iubesti cu sufletul si cu gandul, cand faci pasi mici pentru implinirea lor.

da, este foarte usor sa renunti, sa spui ca nu poti, ca soarta nu e blanda cu tine...

periodic e nevoie de o pauza, de incarcarea bateriilor, de revizuire... pentru a porni la drum mai frumosi, mai buni, mai puternici...

(aceasta postare e scrisa sub influenta lecturii blogulrilor: INALBVORBIM si al GEANINEI LISANDRU).

visez... la o dragoste adevarata si dulce si sarata si colorata; la o carte a mea; la finalizarea doctoratului (care mi-a mancat ficatul, stomacul si 10 ani din viata) si la o cariera universitara.

program


stresul ma darama... se joaca cu sanatatea mea, imi pune piedici. cu teama si un gram de tristete, le infrunt si usor usor, le depasesc. mi-e frica sa nu fiu neinteleasa de cel de langa mine. pana la urma fiecare are drumul lui individual.

acompaniata de muzica, imi fac programul pentru saptamana viitoare. miercuri, 6 octombrie voi participa la o lansare de carte organizata de cei de la revista "ELLE". de cand am fost la o seara de lectura, imi trimit mereu invitatii. voi merge! voi merge pentru a ma pregati pentru lansarea cartii mele. de abia astept clipa!

zilele acestea este un targ de bijuterii contemporane (afisul evenimentului in partea stanga). nu-mi permit sa dau 10 lei pentru a le vedea! si asta ma determina sa accept sa ies la meeting, marti 5 octombrie, de ziua educatiei, pentru a cere sa nu mai fim umiliti. imi priveam colegii... unii dintre ei sunt oameni speciali, educati, cu bun simt, adevarati profesionisti... care stiu sa isi pastreze spiritul de gluma, desi totul ne-a ajuns la os. nu se mai poate!