luni, mai 14

Marţi, club de lectură la CĂRTUREŞTI AFI PALACE COTROCENI

Bun gasit,

Va reamintesc de intalnirea 121.ro -
Clubul pentru suflet - de maine, 15 mai, ora 18:30 la Carturesti AFI Cotroceni.

De cate ori nu vi s-a intamplat sa va ganditi intens la o persoana si la cateva zile sau chiar ore acea persoana sa va caute? Sau sa va pice in mana tocmai cartea despre care vorbeati cu o prietena cu doua zile in urma?


Coincidentele nu apar intamplator in viata noastra. Nici macar aceste fapte, pe care le numim "coincidente", nu se produc deloc la voia intamplarii.


121.ro si Editura Trei te invita la o noua intalnire a
Clubului pentru suflet pentru a discuta despre "Puterea coincidentei. Cum ne arata viata ceea ce avem nevoie sa  stim" de David Richo - colectia Psihologie practica.



Te asteptam
marti, 15 mai, ora 18:30 la libraria Carturesti din AFI Palace Cotroceni.
GAZDELE INTALNIRII: Daniela Fugaru Kammrath, redactor sef 121.r0
si Mirela Horumba, psiholog, consilier, psihoterapeut

PARTENERI: Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei

Detalii si inscrieri pe site:
http://www.121.ro/evenimentele_121/?page=vezi_detalii&id=44379

Te asteptam cu drag!


Echipa 121.ro


--

Se caută ministru pentru educaţie....

Ultimii miniştri desemnati au încercat să păcălească...  Uff... trist! La educaţie, nu se poate aşa ceva.
Ce ma supără pe mine este faptul că, există atâţia profesori minunaţi, deştepţi, şcoliţi, buni manageri... de ce nu se alege dintre ei?
Fac eu o listă... şi supunem la vot... 
Educaţia nu poate fi lăsată pe mâna orişicui....

Femeia TAUR


Horoscop: Femeia exceptionala a zodiaculu

Fiecare din femeile horoscopului se face remarcata prin ceva anume si are un anumit profil psiho-astrologic. Iti propunem astazi un portret de zodie feminina si anume FEMEIA TAUR, urmand ca in saptamanile urmatoare sa prezentam si celelalte portrete feminine de zodii.  Pentru ca in aceasta perioada a anului Horoscopul European se afla in zodia Taur, haideti sa analizam impreuna care sunt cele mai pregnante trasaturi pozitive pe care le detine FEMEIA TAUR.

Portret de zodie: FEMEIA TAUR

 1. Femeia Taur este puternica si activa.

 Acesta este primul lucru pe care il vei observa la femeia Taur. Desi pare o fiinta extrem de delicata, ea detine o putere interioara extraordinara, putand sa treaca chiar si prin cele mai grele situatii cu capul sus. Femeia Taur este curajoasa si nu accepta niciodata infrangerea, indiferent care este parerea celor din jur despre actiunile ei. Ea poseda forta necesara pentru a isi sustine cauza. In acelasi semn din Horoscopul European a fost nascuta si Regina Elisabeta a II-a, iar cu totii ii cunoastem taria de caracter.

2. Femeia Taur este iubitoare si grijulie.

Femeia Taur este extrem de iubitoare fata de familie si persoanele apropiate si considera protejarea celor dragi o prioritate in viata sa. Ca prietena, femeia din aceasta zodie este mereu gata sa ii apere pe cei la care tine, este un bun confident si se dedica total. Daca cineva ii “ataca” cunoscutii, cu siguranta va starni “uraganul” de impulsivitate al acesteia.

 3. Femeia Taur este creativa.

 Femeia Taur din Horoscopul European: personalitatea femeii taurCand vine vorba de creativitate si veleitati artistice, femeia nascuta in zodia Taur cu siguranta are despre ce povesti. Atunci cand o persoana se gandeste la o modalitate de a rezolva o problema, ea este ocupata cautand propriul sau fel de a actiona, intotdeauna unic. Probabil ca este scris in ADN-ul femeii Taur sa gaseasca solutii nu doar creative, ci si simple, la orice ii apare in cale. Tocmai de aceea, ea iese imediat in evidenta si se potriveste de minune in profesii ce necesita idei inovative care sa iasa din tipar.

4. Femeia Taur are o personalitate fermecatoare.

 Femeia Taur din Horoscopul European: personalitatea femeii taurGuvernata de planeta Venus, femeia Taur este vazuta de ceilalti ca avand o personalitate irezistibila si absolut fermecatoare. Tocmai de aceea, in interactiunile cu diferite persoane ea va fi intotdeauna in centrul atentiei, stralucind ca o adevarata vedeta de cinema. La fel, daca reusesti sa te prinzi intr-o conversatie cu femeia Taur, vei fi uimit de capacitatea acesteia de a alunga monotonia si de a te face mereu sa zambesti. De asemenea, magnetismul relevant de aceasta personalitate sarmanta o ajuta pe nativa din zodia Taurului sa aiba un succes coplesitor in fata sexului opus.
 5. Femeia Taur este mereu ea insasi.
 Spre deosebire de nativele altor semne din Horoscopul European, femeia Taur nu joaca niciodata teatru. Iubeste sa se simta bine in pielea sa si, mai mult, ii uraste pe cei care nu se simt bine cu propria persoana sau se rusineaza de propriile defecte. Indiferent de parerea celor din jur, ea nu incearca niciodata sa fie altfel doar de dragul de a se integra intr-un grup. Femeia Taur se accepta asa cum este ea, asa cum a lasat-o Dumnezeu si asteapta acelasi lucru si din partea celorlalti.
 6. Femeia Taur este intotdeauna de nadejde.
 Femeia Taur din Horoscopul European: personalitatea femeii taurDaca exista pe aceasta planeta o persoana pe care sa te poti baza oricand, aceasta este, fara îndoiala, femeia Taur. In momentul in care aceasta se hotaraste sa sustina o persoana sau o cauza, va face tot posibilul sa nu se abata de la drum si cu siguranta nu va da inapoi indiferent de situatiile in care va fi pusa. Asadar, atunci cand are o responsabilitate, femeia Taur are grija sa o duca la capat fara gres.
 7. Unele dintre cele mai frumoase femei celebre s-au nascut in zodia Taur.
 Femeia Taur din Horoscopul European: personalitatea femeii taurDaca ne indreptam privirea spre lumea cinematografiei din orice epoca vom observa numeroase femei Taur ce au stralucit pe marele ecran sau pe covorul rosu. Dintre ele le putem aminti pe Bettie Page, regina “Pinup-ului”, fermecatoarea Audrey Hepburn, Katherine Hepburn, Penelope Cruz, Jessica Alba, Kirsten Dunst, Michelle Pfeiffer, Andie MacDowell, Uma Thurman, Barbara Streisand, Cher. Fiecare dintre acestea nu este doar frumoasa, ci si extrem de talentata.