luni, iunie 6

Azi... cu mine :)

Domnul de la posta molfaie nestingherit guma. Pare deranjat ca i-am cerut sa-mi faca trei chitante. Scrie o litera la 5 minute. Mai ca imi vine sa ii spun ca tastez eu. Dar, il las sa isi faca meseria. O doamna din spatele meu, intinde o hartie.
- Da, aici la mine, dar acum sunt ocupat, scriu trei recomandate.
"Ia sa trimit eu niste mesaje, daca tot stau", imi spun vesela.


Ajunsa acasa, ma conversez cu un prieten. Intelectual.
- Tu ai o problema cu cititul. Cred ca vei uita sa faci dragoste cu sotul tau de cat citesti, rade el, fericit.
- Caut un barbat care sa citeasca la fel de mult ca mine, si ne vom iubi intr-o pauza de lectura.... :)

Eu sunt complexata ca nu citesc cat ar trebui sa citesc... sau cat citesc altii, precum: Adrian Ciubotaru, Dragos Bucurenci, Dragos C. Butuzea... si altii. :)
Da, chiar imi doresc un barbat care sa ma farmece prin inteligenta si umor. :)

Nu, nu vreau sa ma duc la acea fabrica, la iesire muuuult din Bucuresti. Diferenta de salariu o dau pe benzina. Nu, multumesc. Plus ca, am aflat care este rolul meu in viata.... si vreau sa-l urmez.

Un domn, la intersectie ma claxoneaza. Aveam geamul lasat, il intreb ce nu-i convine, cu ce am gresit de este atat de agitat - eram imbracata decent, cu singura rochie lunga pe care o detin in garderoba - tot bombane pe limba animalica ce a iesit din strafundul sau. La urmatoarea intersectie, face la dreapta. Misoginismul din el, nu-i permite sa dea si semnal. Mama ei de scoala - de orice fel - cu cine a inventat-o!
Ieri, un "domn" m-a depasit pe partea dreapta. Era sa intru in el, si bine ii faceam. Da da da. Domnii sunt cei mai buni soferi. Daca nu erau si barbati care se uitau admirativ cum conduc, chiar credeam ca nu sunt in stare. Dar asa... nici nu ma sinchisesc. Toti gresim. Ba chiar si dupa ani de experienta. Eu sunt o perfectionista, dar pana la urma a gresi e omeneste, iar eu sunt inca la inceput. :)

Joburi

Controlorii de bilete si-au intetit activitatea. Toata lumea e disperata dupa un job. Eu... nu stiu ce sa fac. Am inceput sa ma misc. Am vazut ca porgrama pentru titularizare este putin modificata. dar sincer, nu mai am chef de invatat. M-am chinuit cu scoala, ani buni, si pentru ce. Mai bine ma fac vanzatoare la covrigi. (macar le zambesc clientilor; azi m luat un covrig si mi l-a aruncat intr-o scarba, de parca mi-l dadea gratis).


Am gasit post de microbiolog. Dar este la iesirea din Bucuresti. Cei dragi mie imi spun sa stau potolita, in banca mea. Adevarul ca nu am "puterea" sa strabat orasul.... pentru un job. Nu stiu ce cotitura va lua viata mea profesionala... stiu ca ce imi place sa fac este educatie. Acum, sa vedem ce feste imi joaca soarta (desi nu cred in ea; stiu ca o pot influenta).

Saptamana magica tuturor!