marți, octombrie 28

O zi cu bucurie

Desi nu aveam o stare fizica buna, am avut o stare de spirit buna, creata de colegii nastrusnici...apoi, zambind oamenilor, primeam zambete, vedeam cum se destind fetelor trecatorilor.
Pe langa toate acestea, imi doream sa gasesc o carte. Imi tebuie pentru a-mi indeplini un vis. Inca un vis. Si am fost in Diverta, am cautat si nu am gasit-o. Nu am ochiul format pentru raft se pare. L-oi fi avut vreodata?! Am adresat o intrebare unui domn care se ocupa cu aranjarea cartilor in raft...a cautat in calculaor. Emotii. A durat ceva, dar am "castigat"! A gasit-o!!! Cartea a fost in mainile mele in cateva secunde. Asta - dupa parerea mea - inseamna ca visul este pe jumatate implinit. Titlul cartii: "Jocurile destinului" - Douglas Kennedy, Editura Trei.
Urmeaza sa particip la un Club de Carte organizat de revista Elle. Am mai avut aceasta tentativa acum ceva vreme, dar nu am gasit cartea despre care se discuta, si nu puteam participa.
Am sa revin cu amanunte zilele ce vor urma...
De abia astept. Sunt atat de nerabdatoare...ca un copil ce-l asteapta pe Mos Craciun (de parca eu nu-l astept, dar ma prefac ca nu imi pasa!! ).
O zi cu sperante implinite, cu vise ce pot oricand sa devina realitate si cu multa incredere si voie buna!