vineri, martie 8

O urare de 8 Martie

"In aceasta zi ai sa  primesti multe urari. Eu iti urez putin dar din inima, putin noroc atunci cand ai nevoie de el, prieteni putini dar adevarati, putina dragoste dar intensa, iar in ce priveste banii, cat mai multi. 
Cu mult drag!"

Oricat de multe urari as primi, ale tale sunt atat de sincere si de mult asteptate....
Mi-as dori sa fie zilnice...
Acum... astept urarile de ziua mea.... dar nu ma grabesc...   

Multumesc omule fantoma..... :)

8 martie la azilul de batrane - Pasarea

Stiam ca de Pasti si de Craciun, sunt oameni care se gandesc la cei a caror soarta a fost mai cruda. Eu nu am bunici..... si mereu mi-am dorit. Asa ca, am decis sa merg la un azil de batrane. Prietena mea, Iuliana, m-a sustinut. Initial, ne-a fost cam teama.Timpul era prea scurt si nu stiam daca vom reusi sa ne organizam. Insa, cu ajutorul unor oameni cu suflet - carora tin sa le multumesc mult de tot - ne-am descurcat. :)
Le-am pus si povestea ce am postat-o azi, "La multi ani, FEMEIE MINUNATA!"
Nu vreau sa ma laud, dar m-a amuzat doamna din imaginea de mai jos  - pe care am gasit-o citind (clar ca imi venea sa o sarut de mii de ori) -, care ma tot intreba cine sunt, de la ce fundatie. apoi, a venit dupa mine sa ma intrebe daca sunt de la revista "FEMEIA", ca a vazut dansa ca le-am scris ceva despre femeie.


Pe mine lectia de azi m-a ajutat sa intelegem cat de important este sa ne bucuram intens de fiecare zi... sa nu ne stresam... sa ne pretuim mai mult...
O PRIMAVARA FRUMOASA, CU BUCURII SI ZAMBETE CARE SA INFLOREASCA VESNIC... :)
IMBRATISARI SI MULTUMIRI DIN SUFLET TUTUROR CELOR CARE IMI CITESC BLOGUL... TUTUROR CELOR CE CRED IN IDEILE MELE NEBUNE...

La mulţi ani, FEMEIE MINUNATĂ!



Cu paşi repezi, se instalează printre noi mândra Primăvară. Un anotimp veşnic tânăr, care ne îmbie la plimbări, la dragoste şi la închinarea unui omagiu fiinţei dragi, FEMEIA.
Fiecare suflet de pe pământ are o poveste a lui, dar trebuie să tragi bine cu urechea ca s-o auzi şi trebuie un gram de iubire s-o înţelegi. Fie că eşti medic sau arheolog sau muzician sau pur şi simplu femeie, este important să ai grijă de sufletul tău. Acolo, se ascunde o adevărată comoară.
A fi femeie, este o adevărată artă.
În sufletul fiecărei FEMEI se ascunde un înger. FEMEIA este atât de frumoasă, iar inima ei este largă şi luminoasă, încât ştim că putem descoperi acolo răbdare, sfaturi, zâmbete, încurajări. Fie că ne este mamă, prietenă, colegă, medic, profesoară, soţie, prietenă, iubită, bunică, FEMEIA este deosebită, sensibilă, atrăgătoare, răbdătoare precum dragostea. Uneori, mă întreb cum poate FEMEIA să rabde dureri, vorbe grele, obrăznicii.
Iartă-ne, FEMEIE, că nu ştim să îţi arătăm dragostea noastră. Nu avem înţelepciunea ta. Vom realiza că ai fost o comoară în viaţa noastră, când va fi prea târziu. Mulţumim, FEMEIE DRAGĂ pentru tot ce ne-ai învăţat: să sperăm, să luptăm, să zâmbim. Mulţumim, FEMEIE pentru că ne iubeşti cu toate mofturile, văicărelile şi neliniştile noastre. Mulţumim, FEMEIE pentru oamenii care am devenit.
FEMEIE, ştiu că vorbele sunt prea goale pentru a-ţi mulţumi că ne iubeşti necondiţionat. Suntem atât de egoişti! Iartă-ne, FEMEIE, te rugăm din adâncul sufletelor noastre, mai mici sau mai mari, dar inegalabile cu al tău.
Primeşte aceste versuri… în dar de ziua ta, FEMEIE SPECIALĂ.
FEMEIA
Mereu mi-a plăcut cuvântul FEMEIE.
Mama, ne-a dăruit viaţă.
Bunica ne-a citit poveşti.
Învăţătoarea ne-a spus despre litere şi viaţă.
Călugăriţele ne-au  învăţat ce înseamnă ruga şi răbdarea.
Prietenele ne-au ascultat.
Noi, le-am şters uneori lacrimi.
Femeia e un înger.
Aripile ei sunt de catifea.
Nu se aud când zboară.
Femeia e un zâmbet,
Ce aduce bucurie în sufletul oricărui trecător.
Femeia este putere,
Stă nopţi întregi şi veghează pentru binele cuiva drag.
Femeia este dragoste... ţărm... speranţă... respect... viaţă.

„Un cuvânt plin de iubire preţuieşte atât de mult şi totuşi el costă atât de puţin”, mi-am spus în gând. Aşadar, am scris cu bucurie şi speranţă aceste rânduri pentru toate FEMEILE minunate.
FEMEIE, caută în sufletul tău. Dăruieşte bunătatea ce se ascunde acolo. Nici nu îţi imaginezi ce comoară adăposteşti. Nu există act mai nobil decât să aduci mulţumiri. Aminteşte-ţi să realizezi binele din viaţa ta. Linişteşte-ţi mintea, ascultă-ţi inima şi umple-ţi sufletul de recunoştinţă. Viaţa este magică! Iubeşte-o, adulmec-o în fiecare clipă, oriunde ai fi, oricine ai fi, bogat sau sărac. Regăseşte energia şi bucuria din inima ta. Nu judeca pe cei din jurul tău şi nici pe cei care sunt răi cu tine. Fiecare are ritmul său şi rostul lui bine definit pe pământ. Este mai bine să lăsăm viaţa să vorbească despre noi în locul cuvintelor.”
FEMEIE, te îmbrăţişez cu dragoste şi admiraţie! FEMEIE, să ne trăieşti întru mulţi ani.
O primăvară armonioasă şi împlinită, FEMEIE ÎNGER!
Zâmbetul şi bucuria să îţi fie prieteni zi de zi.